Španski mediji: Real Madrid srušio svjetski rekord, prvi Galaktikos stigao, ali nije posljednji



Vijest koja je obišla svijet, ali nije potvrđena na ostrvu, ponuda je iz snova, da li je Mendes odigrao odlučujuću ulogu. Da li je na pomolu veliki transfer, tačnije najveći u historiji kada su u pitanju golmani?

Real je izgleda definitivno odustao od Neymara, imaju sasvim druge ideje u prelaznom roku, a prva je da zamijene Keylora Navasa.

"Don Balon" tvrdi da je dolazak novog golmana dogovoren, da će David De Gea završiti na kraju tamo gdhe želi, kod kuće i to za sumu od 100 miliona eura. Navodno je Mendes izdejstvovao sporazum, što upućuje na to da će se United okrenuti dovođenju Neymara kao nove marketinške zvijezde i da je u tu svrhu spreman da žrtvuje možda i najboljeg golmana na svijetu.

Ako su vijesti istinite, ovo je ubjedljivo najveća suma plaćena ikada za jednog golmana, Buffona je Juventus kupio prije 17 godina od Parme za 60 miliona. Da li ovo znači da će Real praktično najviše uložiti u golmana, ili slijede i ostala velika pojačanja.

Ge Hea nije skup,  tačnije izvan dometa, prodaće Navasa uz to od Bayerna stiže 55 miliona za Jamesa Rodrigueza, imaju još dovoljno novca za velika pojačanja. Najveće bi trebalo ipak da bude u napadu, da li je u pitanju Lewandowski, Icardi ili neko treći, ostaje da vidimo.

Izgleda da su se ohladili i kada je Eden Hazard u pitanju, stići će Odrizola za bekovsku poziciju, moguće i jedan iskusniji štoper koji bi pojačao konkurenciju, a Zidane traži da ne bude velikih pomjeranja.

Problem je Bale koji je želi da ode, to je pitanje koje će klub morati da riješi, ako želi da dovede i Salaha koji im se čini kao mnogo bolje rješenje od Hazarda. Liverpool će teško pustiti Egipćanina, ali Real je spreman da plati oko 150 miliona eura, da pošalje i Danija Ceballosa na Anfield, pa bi za njih to mogao da bude veliki posao ovog prelaznog roka.

Objavi komentar

0 Primjedbe