BREAKING NEWS: Agent dogovorio transfer Lewandowskog u Real Madrid



Real Madrid i Robert Lewandowski su postigli dogovor oko velikog transfera koji bi se trebao dogoditi ovog ljeta. Sporazum je stigao nakon nekoliko sastanaka između igračevog agenta Pinija Zahavija i generalnog direktora Real Madrida, Josea Angela Sancheza koji je desna ruka Florentina Pereza. Dogovoreni su svi uvjeti i potrebno je samo potpisati ugovor. A Mundo Deportivo govori o tome da će Poljak potpisati dvogodišnji ugovor s mogućnosti produljenja na još jednu godinu.

Florentino Perez tako ima veliki plan za prijelazni rok, nakon Lewandowskog trebao bi postići dogovor i s Neymarom.

Robert Lewandowski je već duže vrijeme na dnevnom redu Real Madrida i između ove dvije stranke je održano jako puno sastanaka. Los Blancosi su pokušali dovesti napadača dok mu je menadžer bio Cesary Kucharski, ali on je imao plan da Robert ostane u Bayernu i dogovorio je novi ugovor s klubom iz Münchena do 2021. godine. Kada su se oni razišli, Poljak je zaposlio Pinija Zahavija koji je u sjajnom odnosu s Florentinom Perezom. Navodno su pregovarali i s PSG-om, Arsenalom te Chelseajom, ali igrač je odlučio da će karijeru nastaviti na Santiago Bernabeuu.

Real Madrid se odlučio na Lewandowskog zbog visoke cijene koju je Tottenham tražio za Harryja Kanea i za manje od 200 milijuna eura nisu slušali nikakve ponude. A u Klubu nisu htjeli čekati ni da vide hoće li na kraju sezone Zidane otići u neki drugi klub.

Objavi komentar

0 Primjedbe