U slučaju da Neymar ne dođe, Real Madrid ima plan B



Real Madrid korača prema ljetnom prijelaznom roku kako bi doveo Neymara iz Pariza, ali ako u slučaju da transfer propadne, tada će se morati okrenuti drugim imenima, koje moraju dovesti u zamjenu za Brazilca.

Da, svakako da je Neymar meta broj jedan, no tu se nalaze i Harry Kane, Mauro Icardi, pa i Karlo Letica, kao alternative za novce koje planiraju potrošiti na Brazilca.

U stvarnosti jasno je kako bi mnogo lakše bilo dovesti Edena Hazarda iz Chelsea-ja nego harry Kanea iz Tottenhama. Ista stvar se nameće i kod transfera Lewandowskog i Icardija, gdje Polajk ima mnogo veće šanse.

Karlo Letica se pojavio kao moguće pojačanje na vratima Reala, no broj 1 i dalje ostaje David de Gea kojeg Madrid pokušava dovesti već godinama, a Moruinho izgleda vrlo očajan u pokušajima da zadrži svog prvog vratara.

Ovako izgledaju situacije oko igrača koje Madrid želi dovesti narednog ljeta:

1. DAVID DE GEA

 - On je idealan golman za klub kao što je Real Madrid i njegov transfer bi najvjerojatnije iznosio oko 100 milijuna eura.

2. EDEN HAZARD

 - Za Belgijanca se govori kako je on najvjerojatnija mogućnost u odnosu na ostale igrače (Kane, Neymar), a ponajviše se o tom priča zbog poteškoća koje Chelsea ima ove sezone.

3. ROBERT LEWANDOWSKI

 - To je napadač koji garantira golove. On je igrač koji je već razgovarao s Realom i tu se definitivno nešto događa.

Objavi komentar

0 Primjedbe