Svakodnevno pristižu nove informacije vezane uz najveći Klub na svijetu. Pa je prije nekoliko trenutaka objavljeno od strane otočkih medija da Sergio Ramos traži od predsjednika Florentina Pereza da u Kraljevski klub dovede njegovog suigrača iz reprezentacije.

Navodno, kapetan Los Blancose želi Davida De Geu na Santiago Bernabeuu od iduće sezone. Sergio navodno smatra da španjolski golman neće imati previše uspjeha u Manchesteru pa je najbolje za njega da dođe u Madrid.


De Gea je najbolji igrač Manchester Uniteda u zadnjih nekoliko sezona i nisu osvojili naslov od odlaska legendarnog Sir Alexa Fergusona. A znamo da od trofeja neće biti ništa kada vam je najbolji igrač vratar.

S druge strane Ramos smatra da bi se on odlično uklopio u Kraljevskom klubu te mu pomogao da napravi kontinuitet u La Ligi. Madrid je osvojio tri Lige prvaka u zadnje četiri godine, ali isto tako je uzeo jedan naslov prvaka Španjolske od 2012. godine.

Ipak, Florentinu Perezu bi ovaj transfer mogao stvarati probleme u pogledu financija jer će United za De Geu tražiti više od 100 milijuna eura, a Klub se planira fokusirati na dovođenje Neymara.

Ako ne dođe De Gea, doći će jedno od ovih velikih imena: Alisson Becker, Jan Oblak, Gianluigi Donnarumma...