Sevilla traži sankcije za Sergija Ramosa


Ramos je zabio panenkom iz penala na utakmici, a proslavom je odgovorio na provokacije domaćih navijača i tako ih još više razbjesnio

Sevilla je zatražila sankcije za Sergija Ramosa zbog proslave pogotka na utakmici Kupa kralja koje je igrana u četvrtak (3:3). Reakcija je to andaluzijskog kluba na istragu Španjolskog nogometnog saveza zbog dijela navijača koji su oštro vrijeđali Realovog kapetana.

Podsjetimo, Ramos je zabio panenkom iz penala na utakmici, a proslavom je odgovorio na provokacije domaćih navijača i tako ih još više razbjesnio.

"Nikoga nisam vrijeđao. Zamolio sam golmana Soriju da mi oprosti, da me ne krive," rekao je Ramos nakon utakmice i dodao: "No, ne mogu protiv onih koji su mu od prve minute vrijeđali majku. Rakitić i Alves možda nisu djeca Seville, ali su ovdje ostavili trag pa otišli u drugi klub, ali njih se ovdje dočekuje kao Bogove."

Sevilla smatra da je upravo provociranjem Ramos prekršio pravila Disciplinske komisije. Na kraju svog dopisa, Sevilla je osudila i ponašanje svojih navijača i istaknula da bori protiv svih oblika rasizma, nasilja i netolerancije na tribinama.

Objavi komentar

0 Primjedbe