Realu stiže neočakivano pojačanje: "Volio bih se vratiti..."


Puno toga će se promijeniti u Real Madridu na kraju sezone, pišu španski mediji.

Kada se Zinedine Zidane u martu vratio na klupu "kraljevskog" kluba poručio je da će osvježiti momčad s novim imenima, što je, između ostalog, bio i jedan od uvjeta za njegov povratak.

Kako se bliži kraj sezone, tako se u tamošnjim medijima sve više piše o potencijalnim odlascima, ali i dolascima. Smatra se kako bi naljeto sreću u nekoj drugoj sredini mogli potražiti Navas, Varane, Marcelo, Kroos i Bale, a kada su u pitanju dolasci, neočekivano se u tom kontekstu pominje mladi Achraf Hakimi.

"Volio bih se vratiti"
Kraljevi su minulog ljeta ovog 20-godišnjeg defanzivca poslali na dvogodišnju posudbu u Borussiju, ali sada se špekuliše o prijevremenom povratku na Santiago Bernabeu, što je želja i samog Hakimija.

"Bilo bi sjajno kada bi se vratio u Real Madrid što je prije moguće. Lagao bih ako bih rekao nešto drugo", izjavio je Hakimi.

Ovaj marokanski reprezentativac  je u svojoj prvoj sezoni u Bundesligi naprosto eksplodirao, osim što igra redovito, uspio je postići i dva pogotka i tome dodati sedam asistencija, zbog čega je u nekoliko navrata proglašen i igračem mjeseca.

I Zizu je vrlo dobro upoznat sa Hakimijevim igračkim kvalitetama, obzirom da mu je upravo on dao šansu u prvom timu Real Madrida, no ostaje svakako da se vidi šta će odlučiti francuski stručnjak.

Hakimi je inače Realovo dijete, no kako se u prvoj momčadi nije naigrao, bio je primoran otići u Bundesligu na kaljenje.

Objavi komentar

0 Primjedbe