MARCA: Llorente, Ceballos i Reguilon na izlaznim vratima


Otkako je se vratio na klupu Real Madrida, Zinedine Zidane nije više računao na nekoliko igrača.

To bi moglo gurnuti određene igrače prema izlaznim vratima.

Nakon što su izostavljeni iz nedjeljnog sastava za utakmicu protiv Athletica Bilbaoa, slučajevi Marcos Llorente i Dani Ceballosa dva su od najčišćih.

Llorente je uživao u igri kada je trener bio Santiago Solari, tad je bio u formi i doista impresionirao prije Casemira, ali jedva igra kod Zidanea.

Bio je starter u utakmici protiv Huesce, Zidaneova druga utakmica nakon povratka, ali od tada nije viđen.

Slična je situacija i sa Ceballosom, koji je dobio 27 minuta protiv Celte Vigo, a zatim cijelu utakmicu protiv Huesce, ali nije odigrao niti jednu minutu u sljedeća četiri meča.

To su dva igrača koji nisu igrali mnogo pod Zidaneom u 2017/18., A Ceballos je čak rekao u intervjuu nakon Zidaneova odlaska da je možda morao otići negdje drugdje da je Francuz ostao kao trener.

Sad kada je se Francuz vratio, vratile su se glasine o odlasku Ceballosa, dok je sam Zidane čak nagovijestio da Llorente mora otići na posudbu.

Zatim tu je slučaj Sergio Reguilon, koji je postao prvi lijevi bek ispred Marcela pod Solarijem, ali pod vodstvom Zidanea odigrao je samo jednu utakmicu i to protiv Eibara.

Ostaje da se vidi upravo ono što Zidane planira za poziciju lijevog beka za sljedeću sezonu, ali ono što je dosad bilo vidljivo jest da pokušava vratiti Marcela natrag u svoju najbolju formu.

Objavi komentar

0 Primjedbe