Real sveo spisak trenera na tri opcije! U procentima izgleda ovako, odluka moguća već sljedeće nedjelje!


Solari je bivši, čak i ako osvoji Ligu šampiona. Spisak sveden na tri kandidata, favorit i najrealnija opcija postoji, da li će sve biti završeno u narednih desetak dana?

Sigurno je da Solari neće ostati na klupi Reala, poslije dva poraza u El Clasicu, teško da bi ga spasila i titula u Ligi šampiona, mada se to čini kao nemoguća misija.

Real već pravi planove, kako se priča, spisak je sveden na tri imena, a procentualno najviše šansi ima Allegri.

On je prošle godine rekao da je dao već riječ Juventusu, da mogu da se čuju ove godine, i čini se da je prvi pik:

Allegri 50% - On bi odgovor mogao da pruži već sljedeće nedjelje. 

"Meni je u Juventusu dobro, kao i svake godine pričaću sa Anjelijem, za dogovor su potrebne dvije strane", kaže Allegri koji je praktično osvojio titulu.

Joachim Low 30% - Ovo je stara želja Florentina Pereza, pozicije u njemačkoj reprezentaciji mu poslije lošeg Svjetskog prvenstva nisu baš tako jake, ali svejedno ima ugovor do Europskog prvenstva 2020. Ipak, Perez se nada da će uspjeti da ga odvede jer kažu da se Low uželio klupskog fudbala, ali i i da bi mu Real bio kruna karijere.

Mauriscio Pochetino 20% - Ima najmanje šansi već je odbio Real, odnosno Tottenham ga nije pustio prošle sezone. Postoji doduše prilika ako se poslije još jedne sezone bez trofeja i nezadovoljstva uloženim novcem odluči da ode, međutim, odšteta je ogromna, morao bi da plati sve do kraja ugovora. 

Ovo su tri jedina kandidata, Conte je otpao zbog otpora svlačionice, Mourinho nije u planu, iako navijači traže da se vrati. Allegri najveće šanse ima!

Objavi komentar

0 Primjedbe