Zidane: "Jasno je da smo zaslužili više"



Zinedine Zidane pojavio se pred medijima u novinskoj sobi Santiago Bernabéu stadiona. Trener Reala dao je svoje mišljenje o tome što se dogodilo u derbiju: "Sretan sam zbog sadržaja utakmice jer smo zaslužili više. Bilo je to sramota jer smo čak mogli izgubiti na kraju. U prvom dijelu imali smo šanse i nismo uspjeli, a u drugom smo postigli gol, ali imali smo 10 teških minuta nakon gola i oni su postigli gol."

"Želimo i pokušat ćemo smanjiti bodove i stići na drugu poziciju. Danas to nije bilo moguće. Imali smo mnogo šansi i učinili smo mnogo toga za pobjedu, ali nismo uspjeli. Šteta je što nismo dobili tri boda."

Obrana za utakmicu protiv Juventusa? "Nisam siguran.Vallejo je jučer pretrpio povredu nakon treninga i nismo htjeli riskirati s njim. Nadam se da će biti s nama u srijedu."

Cristiano Ronaldo? "Imamo mnogo utakmica i s vremena na vrijeme mora se odmoriti i to je to. Pametno je i ima vremena kad se morate odmoriti. Cristiano je oduvijek bio takav igrač jer daje po 60 golova u sezoni. Ne postoji ništa drugo. Uvijek je bolje da je Cristiano Ronaldo s nama. "

Favoriti Lige prvaka? "Ne želim ništa čuti. Moramo razmišljati o utakmici koja je na rasporedu u srijedu i moramo učiniti sve što je moguće da prođemo. Ne zanima me samo prošlost, samo utakmica u srijedu. Moramo biti usredotočeni na ono što trebamo učiniti i bez razmišljanja o nečemu drugom. Svatko misli da smo već u polufinalu i to je ono što ne bismo trebali misliti."

Oblak? "Vrlo je dobar, ali to nije moj igrač. U svakoj utakmici to dokazuje i postao je izvrstan golman."

Griezmann? "Postigao je gol i to je dobro za njegov tim, ali ne za mene. On nije moj igrač."

Objavi komentar

0 Primjedbe