Ocjene igrača: Real Madrid 1-1 Atletico Madrid



KEYLOR NAVAS 9,0

 - Stoji da je Keylor danas primio pogodak, ali mu to svakako ne smijemo zamjeriti jer kod njega nije mogao napraviti apsolutno ništa. Kada je cijela momčad pala, kada je podlegla, to nije napravio i Keylor i s nekoliko fantastičnih obrana, a i kompletnom partijom definitivno je zaslužio ovakvu ocjenu.

DANI CARVAJAL 7,0

 - Dani je po svojoj strani bio jako dobar. Nažalost falilo je malo mirnoće kod nekih akcija za neku asistenciju, ali lopta nažalost nije htjela u gol u par navrata. U obrani je bio izvanredan, te se tu nema što za prigovoriti.

RAPHAEL VARANE 7,0

 - Jako dobar partija francuskog internacionalca u našim redovima. Varane je odradio sjajan posao u obrani čuvajući Costu, ali kod pogotka nije mogao napraviti previše. U svim ostalim duelima bio je jako dobar i tu ne treba tražiti neke nedostatke.

SERGIO RAMOS 7,5

 - Ista stvar kao i kod Varanea, ali samo što je Ramos bio nešto opasniji po gol Atletica, zaslužio je iz moje perspektive i veću ocjenu. Ni kod njega nismo moli pronaći previše grešaka, osim onog poigravanja u 16ercu u prvom poluvremenu.

MARCELO 8,5

 - Fantastična izvedba Marcela. On je u ovoj utakmici ponudio dobru obranu (iako je naivno ispao kod primljenog gola jer je dobio loptu kroz noge), ali daleko bolji napad, gdje je falilo jako malo da se upiše na listu strijelaca ili da upiše asistenciju.

LUCAS VAZQUEZ 6,0

 - Iako je bio daleko najaktivniji u prvom dijelu uz Balea, Lucas je podbacio u drugom dijelu. Na kraju je dobra stvar što se nije zolijedio jer je u jednom duelu krivo stao i na sreću je mogao nastaviti utakmicu. U obrani je igrao dobro, s obvezom, ali u napadu je falilo dosta toga, a ponajprije mirnoće i sačuvanih lopti.

TONI KROOS 7,0

 - Toni Kroos je u jednom dijelu svoj dio posla odradio jako dobro, ali bilo je trenutaka u kojima je mogao bolje odreagirati. Zaradio je karton, diktirao je tempom utakmice i igrom Real Madrida, ali trebao je u pokušaju udarca u drugom dijelu bolje odreagirati.

MATEO KOVAČIĆ 6,5

 - Mateo je svoj dio posla obavio na sasvim dobroj razini. Što se tiče obrambenih dužnosti Mateo ga je sjajno odigrao čuvajući Griezmanna u prvom dijelu, no u drugom je nestao i nismo mogli vidjeti ništa previše od njega.

MARCO ASENSIO 6,5

 - Ista stvar koja vrijedi za Kovačića vrijedi i za Marca Asensija. Marco je bio u utakmici, ali ponekad se činilo kao da ga nema. Trebao je dati nešto bolji nastup, nešto bolju izvedbu, ali nažalost to nismo vidjeli. Slobodno mogu reći kako sam od njega očekivao više.

GARETH BALE 7,5

 - Bale je svoj dio posla u utakmici odradio na razini, samo je falio pogodak. Imao je par prilika, ali ih nažalost nije iskoristio na najbolji mogući način. U pogledu doprinosa igri, te svega ostalog (upisao je i asistenciju) Bale je odradio strašno dobar posao.

CRISTIANO RONALDO 8,0

 - Ronaldo je nastavio sa svojim golgeterskim nizom, ali nažalost sada Real nije došao do pobjede. Da je ostao do kraja utakmice tko zna što bi bilo, ali u vremenu kojeg je prveo na terenu je odradio sjajan posao.

KARIM BENZEMA 5,5

 - Ako netko meni može objasniti njegov današnji nastup volio bih da mi to iskomentira. Sada nije toliko bitno jesi branič, napadač ili veznjak, ali on loptu glavom ne može pogoditi i ovo mu nije bio prvi put.. Njegove kretnje unazad 10 utakmica su bekorisne, kao stvara višak, ali toliko je spor da to nije normalno u reakcijama, a to najbolje dokazuje dupli pas s Baleom kada je vidio da je Bale pao, a on namjerno igra i nada se da će dobiti prekršaj...

ISCO 7,0

 - Isco je definitivno svojim ulaskom podigao razinu igre. Sjajno se povezivao s marcelom na lijevoj strani, ali falilo je nešto malo više mirnoće kako bi sve to ispalo mnogo bolje. Svakako je svojim ulaskom donio određenu svježinu igri Madrida.

LUKA MODRIĆ 6,5

 - Luka je napravio istu stvar kao i Isco, samo možda ne u toj količini. Kroos je dio veliku pomoć u sredini terena i vidjelo se da Madrid tada "lakše diše", no nije bilo ničeg toliko spektakularnog. Sasvim dobar posao jer je donio ono što se od njega očekivalo.

Objavi komentar

0 Primjedbe