Mohamed Salah, budući igrač Real Madrida?



Mohamed Salah, igrač za kojeg vjerojatno nitko nije očekivao da će napraviti ovoliki napredak u Europi s Liverpoolom ove sezone. Iza egipatskog reprezentativca je nezaboravna sezona, najbolja u karijeri. U Liverpoolu su presretni što ga imaju, no mogu li ga oni zadržati ako ne krenu osvajati trofeje? Vjerojatno ne! Nisu zadržali ni Coutinha, ni Suareza ni brojne druge slične igrače.

Real Madrid se najčešće povezuje s Mohamedom Salahom koji bi mogao napraviti transfer karijere ako dođe na Santiago Bernabeu. Prema mnogima on bi bio idealna zamjena za Garetha Balea koji je na odlasku iz Kluba.

Ne idealna nego perfektna zamjena za Balea bi bio Mohamed Salah. On se trenutno bori za Zlatnu kopačku te je na vrhu u tom poretku s 31 pogotkom. Tko zna, ako Liverpool prođe u finale Lige prvaka i ako Egipat napravi iskorak na Svjetskom prvenstvu, Salah će vjerojatno biti u izboru i za Zlatnu loptu. Takav igrač je potreban Real Madridu.

Brojke dostojne "Galacticosa"

Nakon prelaska u Liverpool iz AS Rome za 40 milijuna eura, Egipćanin se preporodio. Salah je otkriće sezone sa svojih 25 godina. No, kako bi to opravdao mora održati ovu razinu i probiti se među elitno društvo u kojem su Ronaldo, Messi i Neymar. On je na pravom putu ka tome.

Postigao je 41 pogodak i upisao 13 asistencija od početka ove sezone pa do sada. U prosjeku postiže pogodak svakih 89 minuta. Što je impresivan podatak. Real Madrid ne može izdržati bez da pokaže interes za njega. To je igrač koji donosi golove i pobjede svojoj ekipi.

Nije za očekivati da će ovog ljeta napustiti Liverpool, ali za sezonu/dvije, ako održi ovu razinu, zašto ne? Real Madrid ima novaca i takav igrač uvijek ima svoje mjesto u ovom timu.

Objavi komentar

0 Primjedbe