Da li je ovo način da Salah postane najskuplji igrač svih vremena?



Real Madrid više ne razmišlja o Neymaru, tim prije što je situacija u PSG-u takva da se rasplet sigurno neće desiti prije Svjetskog prvenstva, niti bi Florentino Perez bio spreman da plati nerealnu cijenu za Brazilca.

Oni su odustali i od Edena Hazarda, a Harry Kane je preteška meta. Čeka se napadač, ali i još jedna super zvijezda koja bi eventualno zamijenila Balea

Želja Zidanea je Mohamed Salah. U Realu vjeruju da njegov karakter, mirnoća, želja da se ne ističe van terena, veoma uravnotežen život idealno odgovaraju zahtjevima kluba, pa će pokušati da ubijede Liverpool da ga proda.

Za sada iz Engleske stiže negativan odgovor, Salah nije tip koji će po svaku cijenu forsirati transfer, mada, sa druge strane nije tajna da ne bi odbio da pređe u Real.

Prije par sedmica su u Liverpoolu izjavili da je Mohamed skuplji od Neymara i da će biti potrebno oko 230 miliona eura da ode.

Da li je ovo ponuda koja odgovara Liverpoolu?

Naime, španski mediji tvrde da je Perez spreman da ponudi oko 160 miliona plus Isca čija je cijena sigurno 60-70 miliona za Salaha i da bi čak poslao i Ceballosa kao dio sporazuma.

Kada se sve sračuna, Liverpool bi dobio ogroman novac, dva fantastična igrača i mogućnost da novcem popuni i ostale problematičme pozicije i timu i eventualno istakne kandidaturu za titulu.

Objavi komentar

0 Primjedbe