Nakon pobjede u prolaska u četvrtfinale Lige Prvaka na Parku Prinčeva, Zidane se obratio medijima i komentirao je utakmicu:

 "Bio je to odličan nastup. Igrali smo visoko na terenu, stavili smo protivnika pod pritisak i odradili smo zaista jako dobar posao. Svi oni su odradili odličan nastup i tamo vani nije bilo lako. Zaslužili smo proći u sljedeću fazu i ja mogu biti samo sretan. Mogu staviti bilo koga u prvu momčad i svaki od njih će odraditi jako dobar posao."

 "Ja ne mislim da je PSG igrao loše u ove dvije utakmice. Oni su odradili dobar posao u prvoj utakmici, a večeras nisu uspjeli napraviti ono što su željeli jer smo mi igrali jako dobro. Isključenje je promijenilo cijeli kompleks utakmice. Tada smo postigli naš drugi pogodak i stvari su za njih postale još teže."

POHVALE ZA LUCASA I ASENSIJA: "Za nas je bilo važno imati 4 igrača u prve dvije linije i braniti s protiv njihovih igrača koji igraju u širinu. Lucas je u dobroj formi, kao i Marco. Svi oni igraju jako dobro u ovom trenutku, a posebice njih dvojica. Ja moram izabrati prvu postavu svaka tri dana, a večer sam se odlučio za ove igrače."

 "Ja sam ovdje kako bih pripremio utakmicu. Odradili smo utakmicu na bazi taktike koju smo zamislili i na kraju su igrači to i odradili jer su vjerovali u ovo i da možemo tako pobijediti u utakmicama. To je ključ, vjera u ono što radimo."

POVRATAK KROOSA I MODRIĆA: "Ako su na klupi, to je zato što su 100% spremni. Tada je na meni da odaberem ekipu, gdje u obzir uzimam nekoliko faktora. Izabrao sam početnih 11 i tada smo uveli još par igrača kasnije. Odradili smo odličan nastup, pokazali smo dobru disciplinu, te smo vršili visoki presing. Oni su ponekad uspjeli to izbjeći, ali svidjela mi se činjenica da smo željeli igrati na njihovoj polovini. Otežali smo im život jer smo igrali vrlo visoko."

BALE: "Svaki igrač je ovdje jako važan. Prema svakom osjećam veliki respekt i s Garethom nije ništa drugačije. On nije igrao od početka u prvoj utakmici, a ni večeras, no ja sam taj koji mora odabrati ekipu. On je ključan igrač za nas, koji predstavlja pravu napadačku prijetnju, a to će uvijek biti slučaj. Mi igramo užasno mnogo utakmica i moram odabrati početnu postavu, tako da svi moraju biti spremni za igru."

DRUGA NATJECANJA: "Imali smo teška razdoblja u LaLigi i u Kupu Kralja, no sve to je dio nogometa. Teško je igrati s istim standardom svaka tri dana. Moramo pokušati prebroditi ove teške trenutke tokom sezone tako što ćemo nastaviti naporno raditi. Ne možemo sve pobijediti. Večeras smo to napravili i ja sam zadovoljan, no sada se moramo usredotočiti na utakmicu koju igramo u subotu protiv Eibara i važno nam je pobijediti i u njoj isto tako."