Iako nitko nije znao previše o tom kada bi se dva kreativca mogla vratiti, čini se da nakon jučerašnjeg treninga Zidane može računati i na Luku Modrića i na Tonija Kroosa.

Dvojac je bio van pogona tri tjedna, gdje su i jedan i drugi imali problema sa zadnjom ložom, ali obojica su uspjela odraditi jučerašnji trening, te se tako staviti na raspolaganje francuskom treneru.

Sada je na Zidaneu da odluči može li dvojac započeti utakmicu na Parku Prinčeva nakon samo jednog treninga (drugi prije same utakmice nećemo ni računati jer je taj trening protokola radi stavljen u ponedjeljak).

Možda će nešto Zidane i naučiti od svog prethodnika Rafe Beniteza, koji je u 2015. izgubio od Barcelone s 0:4 jer je u postavu uvrstio previše igrača, koji su se tek vratili nakon ozljede.

Povijest nam govori da su gotovo sve utakmice kod Zidanea (u pogledu dvomeča) prilično napete (Leganes u Kupu Kralja), pa s velikim interesom svi očekuju ogled Real Madrida i PSGa u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige Prvaka.

I Mateo Kovačić i Raphael Varane su ostali na klupi u pogledu Realove pobjede nad Getafeom u prošlom kolu ove subote. Svi vjeruju da ih je Zidane namjerno odmarao jer bi Kovačić svakako trebao započeti utakmicu na Parku Prinčeva.

Kako navode određeni izvori, Zidane bi volio da barem jedan od dvojca Kroos - Modrić može igrati, pa bi onda mogao upariti jednog od njih dvojice s Kovačićem i ostati prvi svojoj formaciji 4-3-3, gdje može zaigrati s BBC-jem naprijed.

No ono što se isto tako nameće kao opcija je romb od 4-4-2, gdje bi Isco trebao igrati isturenog veznog, a Lucas Vazquez i Marco Asensio na krilnim pozicijama jer su i oni isto tako dobili određenu poštedu na utakmici protiv Getafea.

Nama preostaje da vidimo za koju će se formaciju odlučiti Zinedine Zidane.