Šta ako Cristiano osvoji Svjetsko prvenstvo?



Da, ja sam svjestan činjenice da ovo rijetko tko može prihvatiti ili uzeti za ozbiljno jer zaista je teško vidjeti Portugal na tronu svijeta, posebice zato jer će morati prvo svoju moć pokazati protiv Španjolske koja se isto tako nalazi u njihovoj grupi.

Zapravo, Ronaldu nije problem protiv bilo koga postići dva ili tri pogotka, ali kada se krene govoriti o reprezentaciji Portugala, koja igra protiv Španjolske, to je zaista jako, jako teško zamisliti.


A sada zamislite kontradiktornost... Kada govorimo o Messiju, tada se ne govori o njegovim podbačajima nego se govori kako mu "nogomet duguje Svjetsko Prvenstvo", te ako on osvoji Svjetsko Prvenstvo, bit će proglašen najboljim igračem svih vremena.

No što bi se dogodilo da ga osvoji Cristiano Ronaldo? Ako možete zamisliti Messija kako podiže trofej Svjetskog Prvenstva, onda morate biti u mogućnosti zamisliti Ronalda kako radi istu stvar, a to i ne bi bila toliko loša slika jer bi tada osvojio sve što je mogao i s državom u pogledu Europskog Prvenstva (2016.), te možda sada Svjetskog Prvenstva. To bi automatski omogućilo Portugalcu da osvojio 6. Ballon d'Or, a ako tom doda i još koju Ligu Prvaka...

Ali ne, on nikada ne bi bio najbolji na svijetu u povijesti nogometa, zar ne?!

Objavi komentar

0 Primjedbe