Spremite se za vruće ljeto u Madridu - Ronaldu se ispunjava želja, pao dogovor sa napadačem!



Nismo tako daleko od velike transfer "bombe" na ljeto. Ljeto u Real Madridu će biti vrelo, očekuje se par odlazaka i dolazaka svjetskih priznatih fudbalera.

Karim Benzema je na izlaznim vratima o čemu smo pisali ranije, a uveliko se traži fudbaler koji bi mogao da dođe na njegovo mjesto.

Harry Kane je opcija, ali Tottenham ga neće tako lako dati, a spominje se i da Cristiano Ronaldo, najveća zvijezda tima, nije za dovođenje ovog sjajnog napadača reprezentacije Engleske.

Sa druge strane, velika želja Cristiana Ronalda jeste Robert Lewandowski i izgleda da stvari u vezi njegovog dolaska idu u pozitivnom smjeru.


Mundo Deportivo piše da je Robert Lewandowski usmeno sve dogovorio sa čelnicima Real Madrida i da će do transfera doći ovog ljeta, pa će 29-godišnji Poljak najvjerovatnije predvoditi napad slavnog kluba ukoliko se Bayern i Real dogovore oko cijene.

Navodno je prihvatio ugovor na 2+1 godinu, a odbio je ugovore Arsenala, PSG-a i Chelsea.

Znate da je bilo nekoliko dokaza da Lewandowski želi da ode iz Bayerna u kom je bio jedan od najboljih fudbalera, izgleda da želi novi izazov, a možda i najveći dokaz je činjenica da je promijenio menadžera i da je angažovao Pinija Zahavija. Angažovao ga je samo do kraja prelaznog roka, do 1. septembra, što je još jedan dokaz.

Lewandowski je postigao 142 gola u 4 godine koliko igra za Bayern iz Munchena, rekli bismo da bi bio bolje rješenje od Karima Benzeme u ovom trenutku u samom napadu Real Madrida.

Da li bi ovaj potencijalni transfer značio da Real Madrid odustaje od Neymara?

Objavi komentar

0 Primjedbe