Lewandowski traži od Bayerna da ga puste u Real Madrid



Transfer Roberta Lewandowskog u Real Madrid činio se izvjesnim ovog ljeta, ali nakon što je izvršni direktor Bayerna rekao da bi se rado kladio sa bilo kime da će Poljak ostati u Bayernu, transfer se malo usporio. Najveći njemački klub ne želi tako lako pustiti svog napadača koji je već nekoliko sezona njihov najbolji strijelac i to bi za njih bilo poput Neymarovog odlaska iz Barcelone.

Ipak, Bayern je profesionalan klub pa vjerojatno neće zadržati igrača koji ne želi ostati jer bi to bilo negativno i za njih i za njega. Priča je jasna: nezadovoljan igrač u ekipi je loš igrač! Navodno Bayern prvo želi osigurati dovođenje njegove zamjene, a tu se s njima povezuju: Cavani, Morata i Timo Werner. Ovo bi bio jako dobar trenutak za njih da obnove svoju momčad. Lewandowski ima 29 godina i neće još dugo igrati na visokoj razini, a tu su i drugi stariji igrači poput Riberyja, Robbena, Boatenga, Hummelsa, Martineza...

Što se tiče Jamesa, iz Bayerna smatraju da on treba ostati kod njih nakon što mu istekne posudba i on vjerojatno neće biti dio operacije Lewandowski. Real Madrid će tako pokušati zadržati dobre odnose s Bavarcima kako bi doveo njihovog napadača.

U međuvremenu, u priču se umiješao i PSG koji nudi 150 milijuna eura za Poljaka. No, Real Madrid je najkonkretniji u odluci da ga dovede. Prošle godine nakon utakmice protiv Bayerna, Cristiano i Ramos su izjavili da bi voljeli vidjeti Roberta u Real Madridu. Osim toga, navodno je istog mišljenja i Florentino Perez koji je u to uvjerio Zidanea.

Objavi komentar

0 Primjedbe