Ronaldo: "Neymar će biti najbolji na svijetu i Real Madrid treba najbolje"


Prizor dvojice Brazilaca najvećih ikad nogometaša zajedno na pozornici nije česta pojava, ali u Londonu, Ronaldo se pridružio Neymaru i razgovarali su o igraču Paris Saint-Germaina i potencijalnom potezu da se odluči za Real Madrid.

Kao bivši Galacticos, Ronaldo zna sve o tome što je potrebno kako bi se preselio na Santiago Bernabeu, a ovaj par bi mogao imati slične priče ostavivši Barcelonu samo da se vrati u Španjolsku nakon što je preselio u Madrid nekoliko godina kasnije.

"Neymar je vrhunski igrač, možda će biti najbolji na svijetu u nekoliko godina, a Real Madrid treba najbolje", rekao je na otkriću Nikeovih novih Mercurial 360 kopački.

Naravno, napravljene su usporedbe između dvojice igrača i njihovih karijera, no Ronaldo je odbio sugerisati da će Neymar biti protiv tog poteza.

"Pa, nisam planirao ništa drugo osim što sam bio na Interu već pet godina, ali onda je bilo moguće i otišao sam jer je Madrid momčad gdje svi žele igrati", nastavio je.

Ipak, bivši napadač ne vjeruje da je potez jednako blizak kao što neki to sugeriraju.

"Nisam čuo da neki službeni predstavnik Real Madrida ne kaže ništa o Neymaru", istaknuo je.

"Oni bi trebali razmišljati o onome što imaju i ove godine je teško za Madrid, oni moraju nastaviti i završiti dobro."

"Liga prvaka je natjecanje u kojem se dobro bave i vidjet ćemo kako će zvaršiti, jer se sve u nogometu vrlo brzo mijenja."

Ironično, za napredak u europskoj konkurenciji Real Madrid će morati nadvladati Neymarov PSG, ali Ronaldo kaže da je preblizu znati za pobjednika.

"To je vrlo teška utakmica, ja sam veleposlanik Real Madrida i očito želim da pobijede, ali s druge strane volim PSG i mog velikog prijatelja Neymara, svi ga vole", rekao je Ronaldo.

"Nemam razdvojenih lojalnosti, nadam se da će biti sjajna utakmica i nek pobijedi najbolji tim."

Kao što je često slučaj, nije mogao zaobići pitanje ko je najbolji igrač na svijetu: Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo?

"Vrlo je teško odgovoriti jer su obojica vrlo dobri, bolji od svih ostalih", priznao je.

"Volio bih da sam mogao igrati s jednim od njih."

"Izbor je vrlo težak, gotovo sam u skladu s onima koji su glasali za Zlatnu loptu."

"Onaj koji je pobijedio svake godine upravo je zaslužio više nego drugi."

"Obojica su spektakularni."

Objavi komentar

0 Primjedbe