Lewandowski sanja o igri u Real Madridu


Igranje za Real Madrid je stara čežnja Roberta Lewandowskog.

Poljak je oduvijek bio jedan od onih igrača koji ne dolaze naprijed kada su izrazili svoje osjećaje da zaigraju za Los Blancose.

Prošle su godine, ali je pomisao na uspon na stadionu Santiago Bernabeu kao Madridista nešto što on još uvijek zamišlja.

To je ideja koja ostaje u glavi, a napadač vjeruje da mu tržište može pružiti tu mogućnost na ljeto.

Došlo je vrijeme da se poduzme korak i proba avanturu koja se uvijek činila nemogućom iako to još uvijek neće biti jednostavna operacija, inzistiranje igrača će početi premještati stvari.

Bayern Munchen izgleda odlučno ne zatvoriti vrata svakome tko ne želi nastaviti s njima, barem je to rekao Karl-Heinz Rummenigge, izvršni direktor bavarskog kluba.

Lewandowskijev agent, Cezary Kucharski, staro je poznanstvo čelnika Real Madrida, a nekoliko je puta  srušio Bernabeu ili odlazio na drugačiji sastanak s onima na vlasti u klubu.

Oni znaju da je prije zatvaranja prošlih transfera, Kucharski pokrenuo pristup na zahtjev svog klijenta.

Nakon četiri sezone u Bayernu, Lewandowski može završiti ciklus koji je nedostajao barem za sada Ligu prvaka.

29 godina i 18 golova

Robert Lewandowski ima 29 godina (30. augusta će imati 30) i ostao je zastrašujući napadač, kao što pokazuje 18 golova kojih je već postigao ove sezone u Bundesligi, plus još sedam u kupu i Ligi prvaka.

S prosjekom od 50 utakmica po sezoni, on je jedan od Bayernovih referentnih točaka pa tako njegov odlazak iz kluba neće biti lagan.

Međutim, Kucharski nije oklijevao reći da je igrač na rubu svog posljednjeg i velikog ugovora, a ne nužno s njegovim trenutnim timom, iako je Lewandowski vezan za Bayern do 30. lipnja 2021. godine.

Dvije prethodne prigode, emitenti iz Reala susreli su se sa samim igračem, ali u oba slučaja priča nije mogla imati sretan završetak.

Je li ovo pravi trenutak?

Objavi komentar

0 Primjedbe