Keylor Navas: "Igramo kući, dat ćemo sve od sebe"

"PSG je odlična ekipa, ali mi vjerujemo u naše sposobnosti." - rekao je Navas.



Keylor Navas je govorio o utakmici u osmini finala Lige Prvaka protiv PSGa, a u intervjuu za Codere rekao je kako Real Madrid ima velike šanse za pobjedu:

 "To je lijepa utakmica u kojoj bi svaki igrač želio sudjelovati, a to je ujedno i prilika koja će nam pomoći da krenemo naprijed. Mi znamo da su oni odlična ekipa, ali mi vjerujemo u svoje sposobnosti, igramo kod kuće, imamo podršku naših navijača i dat ćemo sve od sebe."

 "Kada se suoče dvije dobre ekipe, koje dobro igraju obranu, ekipa koja ostane fokusiranija i napravi manje grešaka je ona koja bi mogla proći dalje. Naporno ćemo raditi kako bi iskoristili svaku grešku koju naprave, iskoristit ćemo naše prilike i ostat ćemo usredotočeni u obrani kada oni krenu u kontra napade."

OSJEĆAJI

 "Osjećam se jako dobro i zdravo, što je najvažnija stvar. Ove sezone proživljavamo i dobre i one manje dobre trenutke. To je sve dio nogometa i mi smo mentalno snažni i znamo da možemo krenuti dalje iz ovog mjesta."

LIGA PRVAKA

 "To je uvijek san za sve ove ovdje. Osvajanje Lige Prvaka je jako lijepo, privilegija je podići taj trofej. Nema veće motivacije od one da ponovno možete igrati finale, da se možete nastaviti boriti za ovu titulu."

OSTVARENJE SNA

 "Kao dijete sam sanjao da igram za Real Madrid. Taj san mi se ostvario i uspio sam osvojiti nekoliko titula. Sjećam se dana svoje prezentacije, osvojenih titula... To su osjećaji koji će u mom srcu ostati zauvijek."

Objavi komentar

0 Primjedbe