Zidane: "Borit ćemo se sve do kraja i morat ćemo igrati s intenzitetom"

"Deportivo ne zaslužuje biti u zoni ispadanja, morat ćemo biti u potpunosti usredotočeni", dodao je trener bijelih.

Zinedine Zidane uoči utakmice protiv Villarreala

Zinedine Zidane je govorio na press konferenciji uoči sutrašnje utakmice protiv Deportiva, pa je krenuo s izjavama:

 "Deportivo ne zaslužuje mjesto na tabeli na kojem se nalazi. Oni su jako dobra momčad. Morat ćemo biti u potpunosti usredotočeni, te ćemo morati početi utakmicu na najbolji mogući način s pravim intenzitetom. Oni ne zaslužuju to mjesto na tabeli i ovo će biti teška utakmica."

 "Moramo nastaviti sa stvarima koje radimo dobro, ali moramo popraviti područja koja trenutno ne odrađujemo dobro. Znamo da igramo kod kuće i naš plan je uvijek isti - igrati našu igru, kreirati prilike, približiti se 16ercu i postići pogotke. Dat ćemo sve od sebe u svakoj utakmici od sada, pa sve do kraja sezone."

Je li Santiago Bernabeu izgubio strah?

 "Ja se ne zamaram s tim i to nije nešto o čemu razmišljam. Kao i uvijek, ostajem usredotočen samo na nas. Mi smo usko povezana grupa i tu se nalazi rješenje. Moramo izaći na teren i pokazati tko smo mi, a za takvo što pruža nam se sutra prilika."

Trenutno stanje

 "Razmišljam pozitivno. Ja nikada neću baciti ručnik. Uvijek ću se boriti kao i do sada jer sam tako učen. Ja nikada ne odustajem i to je ono što govore vrijednosti našeg kluba."

Oporavak Ramosa

 "On bi se treniranju s grupom trebao vratiti tokom sljedećeg tjedna. To je plan i mi ćemo ići dan po dan. Danas je bio vani na travnjaku i njegov oporavak ide jako dobro."

 "Trojica njih će biti u momčadi, ali ja neću reći tko će igrati. Pozitivna je stvar u momčadi imati igrače koji imaju takvu kvalitetu kao oni i uvijek je dobro kada se vrate igrači koji su bili ozljeđeni. Ja sam jako sretan što imam ta tri briljatna igrača u svojoj momčadi. Važno je da su se vratili i da su nam dostupni. Oni su velika opasnost u napadačkim područjima i oni mogu ekipi ponuditi pravu stvar."

Karim Benzema

 "Zaista jedva čeka da se ponovno vrati i zaigra, da opet bude sa svojim suigračima i da ekipi ponudi ono što on najbolje zna. On samo mora igrati nogomet i jedva čeka pokazati ono što zna. Nismo u mogućnosti kontrolirati kritike i poruke koje su vezane za njega."

Pojačanja

 "Nećemo dovoditi pojačanja. Između mene i kluba nikada nije bilo problema. Uvijek sve te stvari radimo zajedno i ako ja o nečem raspravljam, ondaje to uvijek s klubom. Nema suprotnih razmišljanja."

Ceballos

 "On je sretan zato što se ovdje nalazi. Najvažnija stvar je ta da je on moj igrač i neću davati svoje mišljenje oko onog što govori netko drugi. Razgovarao sam s njim i nekoliko puta mi je rekao da je sretan. Mora biti usredotočen na ono što radi i koncentriran na svoj boravak ovdje. On je sadašnjost i budućnost Real Madrida, iako sada ne igra toliko puno."

Igrači koji igraju manje

 "Ne vidim ikog s pognutom glavom. Oni su svi sretni što su ovdje. Svi oni naporno rade i ja sam dovoljno sretan što radim s njima."

Neymar

 "Ja ne pričam o igračima koji nisu moji. Svi na svijetu vole Neymara. On je odličan igrač."