Odluka je pala na posljednjem sastanku: Uskoro dolazi napadač u Real Madrid

Posljednjih tjedana zbog situacije u ekipi, na Santiago Bernabeuu se uglavnom samo održavaju hitni sastanci. 12 dana je prošlo od poraza u El Clasicu te je Zidane zajedno s predsjednikom i generalnim direktorom detaljno analizirao situaciju te im iznio svoje mišljenje. 

Potražnja za napadačem je počela


Zaključak je da će u ovom zimskom prijelaznom roku Real Madrid biti aktivniji nego ikada. A mogućnost dovođenja napadača u zadnjih par sati je jako porasla.

Prošli utorak Florentino Perez, Jose Angel Sanchez i naravno Zinedine Zidane su se sastali u uredu na Santiago Bernabeuu te su donijeli odluku da će tražiti igrača koji može biti konkurentan triju BBC i koji se može prilagoditi uvjetima da sjedi na klupi poput Asensija i Lucasa.

Iako sada prva opcija za dovođenje čisti napadač, odnosno ta famozna "devetka".

Zidane na press konferenciji i dalje brani svoju ekipu, ali po prvi put je rekao da se svašta može dogoditi do kraja prijelaznog roka.

Karim Benzema treba konkurenciju u napadu

Treneru je jasno da Benzemi treba zrela konkurencija u napadu. Pa će se tako vjerojatno do kraja mjeseca dovesti jedan od napadača, a ima puno kandidata.

Real Madrid traži igrača koji može igrati i u Ligi prvaka, a za to je izgleda idealan Mauro Icardi iz Intera. No, nije on jedina opcija.

Tu je i Arsenalov Alexis Sanchez koji bi također mogao igrati u Ligi prvaka. Postoje priče da je dogovorio nešto s Manchester Cityjem u ovom prijelaznom roku, ali to ne treba shvaćati ozbiljno.

Druga dva napadača koje Real Madrid prati, ali oni ne bi mogli igrati u Ligi prvaka su Harry Kane i Timo Werner. Uz to, njihovi klubovi trenutno niti ne žele pregovarati o njihovim prodajama.

Kod Engleza je upitno bi li se on tako brzo prilagodio španjolskom nogometu s obzirom da svi napadači s otoka imaju problema kada odu u ligu poput ove.

Što se tiče Nijemca, on ima problema s vrtoglavicom i ne podnosi buku. To bi isto mogao biti jedan od problema zbog kojih se Real ne bi odlučio za njega.

Problem se javlja i u visokoj cijeni koja bi se javila kod dovođenja napadača poput Maura Icardija. Argentinac neće napustiti Inter ispod 100 milijuna eura, a milanski klub mu još pokušava ponuditi novi ugovor.

Objavi komentar

0 Primjedbe