6 velikih igrača koji se povezuju s Real Madridom za iduće ljeto

Poznato je kako Real Madrid planira dovesti Galacticosa, možda i dva, narednog ljeta nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a evo kojih se to šest imena povezuje s Kraljevskim klubom.

Neymar i Mbappe su na listi


Eden Hazard

Njegov otac je nedavno rekao kako ne žele pregovarati s Chelseaom oko novog ugovora jer čekaju ponudu Real Madrida. Los Blancosi ga prate već godinama i on bi sigurno bio dobra opcija za nas.

Harry Kane

Englez je najbolji strijelac u 2017. godini s 56 postignutih pogodaka u svim natjecanjima (klub i reprezentacija). A on je jedan od onih igrača kojeg bi navijači jako dobro prihvatili na Santiago Bernabeuu.

Kylian Mbappe

Florentino Perez je ljetos osobno otišao u Francusku kako bi se sastao s njegovom obitelji i kako bi dogovorio transfer u Real Madrid. No, mladi napadač je nakon dužih pregovora odustao od Kraljevskog kluba i potpisao za PSG. Sada se njegov transfer u Real Madrid čini nemogućim, ali u budućnosti se svašta može dogoditi.

Mauro Icardi

Loša izvedba Karima Benzeme je započela priču da Real Madrid treba dovesti napadača ove zime ili idućeg ljeta sigurno. Icardi je ime koje se najviše povezuje s Los Blancosima unatoč tome što mu u Interu planiraju poboljšati ugovor. A pojavile su se i priče da on sigurno neće ostati u Italiji ako Inter ne osigura Ligu prvaka iduće sezone.

Robert Lewandowski

Poljak je stara želja Kraljevskog kluba koji ga želi dovesti još otkako je igrao u Borussiji Dortmund. No nije to jedini put da ga Florentino Perez želi dovesti u svoj klub, navodno je to pokušao 2016. godine.

Neymar

Brazilac je glavna želja Florentina Pereza. A igrač i sam navodno želi igrati u najvećem klubu na svijetu. Jedina stvar koju moramo napraviti je platiti njegovu otkupnu klauzulu koja iznosi 222 milijuna eura.

Danas su se pojavile glasine da je u lošem odnosu s francuskim novinarima koji ga optužuju za razne stvari.