Velika borba: 105 miliona funti za igrača kojeg želi i Manchester United dovesti

Kada se cijelo vrijeme šuti u Realu, tada je jasno da se nešto i događa. United je spremao veliku transfer bombu sada na zimu kako bi se pojačao u napadačkim redovima, no čini se kako Real Madrid želi intervenirati prije njih!



Prema navodima iz Španjolske, koje prenosi engleski Express, čini se kako je Real Madrid spreman Juventusu platiti nevjerojatnih 105 milijuna eura za Dybalu i tako ukrasi transfer metu Manchester Uniteda.

Paulo Dybala se posljednjih tjedana najviše povezuje s odlaskom iz "Stare Dame" zbog loše forme cijele ekipe. Argentinac traži izlaz iz Italije, a kao klub u koji treba otići spominjao se United.

Jose Mourinho je sa čelnim ljudima "Crvenih Vragova" dogovorio kako moraju poslati ponudu od 70 milijuna funti kako bi kupili mladog Argentinca i tako dodatno ojačali svoje napadačke linije.

No čini se da bi Portugalčev plan mogao propasti jer Real Madrid namjerava intervenirati i tako dovesti Paula iz Juventusa prije njih i za veću sumu novaca.

I čini se kako dosta medija u Španjolskoj govori kako Perez već odavno želi dovesti nekog velikog igrača, a sama situaciju u Juventusu i forma cijele momčadi samo mu olakšava veliki posao.

Isti ti izvori govore kako je Real Madrid spreman platiti nevjerojatnih 105 milijuna funti za 24 godine starog napadača Juvea i tako odraditi jako dobar posao i u marketinškom obliku.

Zidane navodno u Dybali vidi zamjenu za Balea, koji je stalno ili ozljeđen ili se sve više pojačavaju glasine da će uskoro napustiti Real Madrid i vratiti se na Otok.

I Real ne miruje, govori se kako su već poslali neke svoje izaslanike, koji već sada razgovaraju s Juventusovim čelnim ljudima oko transfera.

Perez ovdje ne namjerava stati jer po svemu sudeći Juventus je itekako voljan za takvu sumu novaca prodati svog igrača.

ESPNov komentator Shaka Hislop je govorio kako je Dybala već igrač Uniteda i kako je to veliko pojačanja za klub iz Manchestera, ali čini se kako bi mogao povući to što je rekao jer se dogodio veliki preokret u pregovorima.

Rekao je: "Ako ovo United napravi, to će onda biti strašan posao s njihove strane. Mislim da i on želi u United, ali isto tako i u jedan od drugih velikih klubova. Mislim da će završiti u Unitedu."

To su bile njegove riječi, ali kako sada stvari stoje, Dybala može preći u drugi klub, a taj klub je Real Madrid.

Objavi komentar

0 Primjedbe