Težak i dug put Real Madrida do Harryja Kanea

Real Madrid treba pravu "devetku"! To je očito. Sada je pitanje može li se novi napadač uklopiti u momčad već u siječnju/januaru ili treba čekati ljeto. 



Na tom popisu više nije Neymar koji će sigurno ostati u Parizu do 2019. godine. No, tu je Harry Kane, igrač koji je zabio najviše golova u 2017. godini te tako "srušio" Ronalda i Messija.

Hoće li Real Madrid dovesti Engleza? Tottenhamov napadač se jako sviđa Los Blancosima koji cijene njegov rad iz sezone u sezonu.

No, najveći problem u ovoj priči je izgleda predsjednik Spursa, Daniel Levy (piše se da traži 200 milijuna eura za napadača).

Znamo da je to rizik jer obično engleskim napadačima treba neko vrijeme da se prilagode na nogomet izvan Engleske.

Međutim, na Santiago Bernabeuu znaju da moraju dovesti napadača, a u ovom slučaju, Kane je najbolja opcija.

Real Madrid nije jedini klub koji prati Harryja. United i City su također kandidati za njegovo dovođenje.

Jose Mourinho ga je pokušao dovesti još prošlog ljeta, kao i Pep Guardiola koji mu daje 10 milijuna eura po sezoni, nešto što u Tottenhamu ne može ni zamisliti.

Nema nikakve sumnje da je Kane 100% odan svom trenutnom timu. On je glavni igrač Tottenhama koji im je omogućio prolazak grupne faze u Ligi prvaka.

On želi napraviti veliku karijeru, baš u dresu Spursa. Još jedan poticaj za njegovo ostajanje može biti i izgradnja novog stadiona koji će biti dovršen iduće sezone.

Objavi komentar

0 Primjedbe