Real Madrid i Manchester United nude 177 miliona eura za zvijezdu Premier lige

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez odlučio je u najmanju ruku pratiti Manchester United kod ponude za zvijezdu engleske premier lige, igrača Tottenhama Dele Allija.



Kako navodi Don Balon, Zidane je ranije (ovog ljeta) blokirao transfer engleskog reprezentativca u redove Blancosa, ali nakon debakla protiv Barcelone, Perez želi osnažiti svoj klub s pravim igračem.

Nama naravno ostaje za vidjeti što će se dogoditi jer zimski prijelazni rok se polako bliži, a Perez se doima jasan u namjeri da pojača Real Madrid kako bi pokušao nadoknaditi zaostata za Barcelonom u LaLigi i kako bi izgledao bolje u Ligi Prvaka.

Bolji poznavatelji nogometa, ali i Madridisti, dobro poznaju Allija i znaju da je on jedan od vrlo nadarenih mladih igrača, koji su već sada odlični, ali pred njima stoji velika budućnost. Alli ima iskustva igranja u engleskoj prvoj ligi i jedan je od glavnih igrača u redovima Tottenhama.


Ovo bi svakako odradilo jedan manji "rebilding" ekipe s Bernabeua.

Čini se kako Ronaldo, Benzema i Bale više nisu na najvišoj razini i ne igraju kao što su igrali rpije, te ne predstavljaju više onaj ubojiti trojac, što bi se s dolaskom Allija svakako promijenilo.

Clasico je pokazao da Realu trebaju pojačanja, a Dele Alli je jedan od pravih igrača, koji bi svakako donijeli Realu dosta.

No u utrci za ovim igračem stoji i Mourinhov United. On je isto tako spreman potrošiti veliku sumu novaca na engleskog internacionalca i suma od 177 milijuna eura čini se kao početna vrijednost ovog transfera!

Objavi komentar

0 Primjedbe