Ovo je lista igrača koje Real nudi za Dybalu, dvije velike zvijezde u ponudi!

Sastavljena lista fudbalera koje bi Juventus dobio uz novac, ali čini se da i pored zvučnih imena, Italijani nisu impresionirani.



Real Madrid ne odustaje od Dybale, ali će probati da uz novac Juventusu ponudi igrače.

Čak je navodno spremljena lista fudbalera koje bi Italijani mogli da biraju u slučaju da pristanu da prodaju Argentinca koji je trenutno na klupi zbog loše forme i neadekvatne fizičke spreme.

Iako Zidane želi Hazarda, to je nemoguća misija, u Realu vjeruju da bi Juventus prodao Dybalu.

Igrači o kojima bi mogli da razmišljaju kao kusuru od sporazuma su, prema pisanju italijanskih medija, Benzema, Ceballos, Diego Llorente, Lucas Vazquez i Luka Modrić.

Naravno, ne svi, već jedan ili dvojica.

Lista nije impresivna, Juventusu nije potreban napadač, a sigurno da imaju u planu mlađe igrače od Modrića. Kako se saznaje, Ceballos bi došao u obzir, ali prple njega, Juventus bi uzeo Matea Kovačića, koga su željeli i prošlog ljeta.

Tu i jeste problem, Zidane ne želi da pusti Hrvata za koga vjeruje da će se razvijati u pravom smjeru i da bi mogao da postane nosilac igre naredne sezone.

Ovakvi poslovi su teško ostvarivi, doduše Inter je napravio nešto slično kada je prodao Ibrahimovića Barceloni i dobio Etoa kao dio posla, ali Juventus bi vjerovatno tražio da Real obori svjetski rekord za Dybalu.

Luis Figo je navodno upozorio Pereza da to ne radi, da je Dybala još nezreo da nosi Real Madrid i da bi trebalo sačekati još koju godinu.