Florentino Perez ljut na tri igrača koja su slavila nakon poraza u El Clasicu

Real Madrid je izgubio od Barcelone u Clasicu s 0:3, a čini se kako su trojica igrača to odlučila proslaviti nakon što su odradile večeru sa svojim obiteljima.



Los Blancosi su sramotno poraženi na Bernabeuu u posljednjom kolu od Barcelone, gdje su nakon sasvim soldino odrađenog prvog dijela, potpuno zakazali u drugom i tako izgubili s 0:3. Golove za Barcelonu u drugom dijelu postigli su redom: Luis Suarez, Leo Messi i Aleix Vidal.

S tim porazom Real Madrid sada zaostaje 14 ogromnih bodova za Barcelonom.

Diario Gol navodi kako su trojica igrača Real Madrida nakon utakmice navečer to otišli "proslaviti" vani. Ovo je bila posljednja utakmica Blancosa u 2017. kalendarskoj godini, pa su očigledno ovi odlučili uzeti sebi malo oduška..

Marco Asensio, Isco i Dani Ceballos navodno su otišli odvojeno na večeru, a nakon toga su ostali vani do ranih jutarnjih sati u nekom klubu u španjolskom glavnom gradu.

Ono što bi igrači Real Madrida nakon onakve partije u Clasicu trebali napraviti je pognuti glavu i pokušat su skriti, ponajviše pred svjetlima ovakvih reflektora i to je s razlogom naljutilo predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza.

Poraz od Barcelone daleko je udaljio branitelje naslova od mogućeg novog osvajanja LaLige i to već na polovini sezone, tako da se ne treba posebno čuditi tom što je Perez ljutit na ovaj navodni izlazak.

Neki od igrača (Isco) negirali su takve stvari jer su na svojim profilima društvenih mreža napisali kako to definitivno nisu bili oni i da mnogi ljudi ponekad znaju ličiti na njih. To je bila Iscova obrana.

Diario Gol navodi kako je Perez toliko ljutit da bi trenutno prihvatio dobru ponudu za bilo kojeg od navedene trojice i tako ih prodao na ljetnom prijelaznom roku.

No nije samo u pitanju njihova budućnost nego se i stolica Zidanea isto tako trese. Iako je osvojio tri trofeja u novoj sezoni, Zidane se vjerojatno već sada oprostio od LaLige i podbačaj u Ligi Prvaka mogao bi rezultirati njegovim otkazom.

Ako Francuz ode s klupe Reala, onda se kao njegove zamjene spominju bivši trener Carlo Ancelotti i trenutni trener Chelsea Antonio Conte.

Objavi komentar

0 Primjedbe