Bomba Real Madrida ovisi o dogovoru engleskih klubova

Real Madrid definitivno traži pojačanja, koliko god oni to negirali, kako Zidane, pa tako i Perez. Najslabija točka Real Madrida ove sezone je napad jer su Benzema i Ronaldo u prvoj polovini sezone malo je reći podbacili. 



Sada novo pojačanje zavisi o dogovoru engleskih prvoligaša.

Radi se o Agueru, igrači Manchester Cityja. Sergio nije sretan u Cityju pod vodstvom Guardiole jer ne dobija onoliko pažnje koliko bi trebao i koliko smatra da zaslužuje.

To će sve rezultirati odlaskom ukoliko se Guardiola adekvatno pojača, a to sve zavisi od transfera Sancheza u redove "Građana" iz Arsenala.

Ako Čileanac ode u City, tada je, kako navode engleski mediji, vrlo izvjesno da će Argentinac u Madrid. Iako je i ove sezone Aguero vrlo dobar u dresu Cityja, čini se kako bliski izvori igraču govore kako on zapravo nije sretan i kako traži odlaznu kartu s Etihada.

Real Madrid je, naravno, prvi u redu zainteresiranih jer svi znamo koliko u ovoj polusezoni Realu treba golgeter, koji će zabiti kreirane prilike. No taj transfer ovisi od čileanskoj superzvijezdi.

Isto tako znamo da je Guardiola ovog ljeta pokušao dovesti Alexisa u svoje redove, ali taj transfer nije ostvaren jer Wenger nije uspio pronaći adekvatnu zamjenu za svog najboljeg igrača. Od tog trena sve intenzivnije se govori o njegovu odlasku iz kluba.

S druge strane, Aguero nije sretan jer ga se pokušava zamijeniti s igračem Arsenala.

I na terenu se vidi da i jedan i drugi, kao da ne igraju s punim pogonom kada su na terenu jer se vjerojatno vide u drugim klubovima. Najbolji strijelac u povijesti Manchester Cityja već duže je vrijeme na radaru Pereza, koji ga je pokušao već ranije dovesti nekoliko puta, ali nije uspio uvjeriti bivšeg igrača Atletica u taj transfer.

No sada su stvari potpuno drugačije i Aguero neće imati tešku odluku ako ga pozovu Los Blancosi. On svoju sreću na Etihadu ne vidi, a Real Madrid traži atomska pojačanja u napadu jer u dosadašnjem dijelu sezonu Ronaldo i Benzema zaista nisu na svojoj razini.

Uz to, Agueru se navodno ne sviđa pristup Guardiole. U posljednjim utakmicama znao je Aguera izvaditi prije kraja, iako ovaj i nije igrao loše, a u ključnim utakmicama Argentinac je u nekoliko navrata ostao na klupi.

Nije igrao u derbiju u kojem je City slavio s 1:0, te je izašao prije kraja utakmice kod rezultata 4:0 protiv Spursa. Ako Perez krene u akciju, Guardiola je rekao kako nikom neće stajati na putu, te će svim svojim igračima dozvoliti da sami odluče o svojoj budućnosti.

 "Ja razumijem osjećaje, ali poštujem Sergija, ono što je napravio i ono što će napraviti u budućnosti. On je legenda. On će odlučiti o svemu u svom životu i o svojoj budućnosti."

To su bile Guardioline riječi nakon što su ga novinari pitali za budućnost Kuna Aguera.

Real Madrid tu vreba priliku jer su vrlo loše ušli u sezonu i trenutno se nalaze na 4. mjestu. Godinu su zaključili s porazom od Barcelone u Clasicu na Bernabeuu od 0:3. 14 velikih bodova zaostaju za Barcelonom i u osmini finala Lige Prvaka igraju protiv PSGa.

Tu će već morati dokazati da su vjerodostojni branitelji naslova jer Mbappe i Neymar već u ovoj sezoni žele staviti svoje ruke na trofej Lige Prvaka.

Kod Wengera pak drugačije stoje stvari. On tokom cijele polusezone govori kako će Sanchez na kraju ipak ostati u klubu. Rekao je kako njegov klub do sada nije dobio niti jednu ponudu za Čilenaca, te da nema govora o bilo kakvom transferu, te da su sve glasine jedna velika laž.

Nama ostaje da vidimo kako će se razviti situacija, ali da bi dobili veliko pojačanje s dolaskom Aguera, to svakako!

Objavi komentar

0 Primjedbe