Zinedine Zidane uoči derbija: "Moramo igrati s punim gasom svih 90 minuta"

Zinedine Zidane je dao nekoliko izjava uoči derbija


"Dobri smo u igri i potpuno smo se usredotočili na ono što moramo učiniti", dodao je trener.

Zinedine Zidane pojavila se na konferenciji za novinare u Real Madridu nakon posljednjeg treninga uoči derbija. Trener bijelih raspravljao je ovaj vikend o utakmici na Wanda Metropolitanu (20:45 sati).

"Tim izgleda dobro. Nedostaje nam nekoliko igrača, ali polako ćemo ih vratiti. Idemo u derbi sa dobrom formom. Znamo koliko je važna ova utakmica, kao i uvijek. Za ljude izvana to je posebna utakmica, ali za mene to su tri boda i pokušat ćemo pobijediti. Trebamo igrati na punom gasim svih 90 minuta."

"To će biti jako igra, kao što je uvijek slučaj u derbiju. Igramo na novom stadionu. Nadam se da ću vidjeti dobru nogometnu utakmicu. Svatko će učiniti sve što može da bi pobijedili. Analizirali smo igru ​​kao i uvijek, ne samo zato što je Atlético, već ćemo pokušati igrati igru."

Glasine
"One ne utječu na nas. Znamo da postoji mnogo promatranja oko Madrida, ali smo iznad svega toga. Usredotočeni smo na ono što moramo učiniti. Nećemo zaustaviti ljude koji imaju mišljenja, ali opušteni smo. Mi samo želimo igrati i vidjeti dobru igru."

Tko je u boljoj formi prije derbija
"Sve što želim jest da vidimo dobru igru, i da pobijedimo. Jedna momčad ne dolazi u utakmicu bolje od druge. Na razini smo La Lige. Moje najbolje uspomene na derbiju su osvajanja Lige prvaka." 

Atlético
"Mislim da ova momčad izgleda jako. Oni su uvjerljiva eikpa koja zna što radi. Oni će igrati dobru igru. Pokušat ćemo učiniti stvari neugodnim za pobjedu i pokušati se uvjeriti da nas ne mogu zaustaviti. Mislim da Atlético nije slabiji u odnosu na prošlu godinu."

Izjave Ramosa i Cristiana
"Poštujem to pitanje, ali neću odgovoriti. Dobra stvar je da imam dva igrača koji su napravili povijest u ovom klubu. Obojica znaju za što igraju i poštujemo ih. Jedan od njih govori jedno, a drugi drugo, to je za vas da raspravljate. Opušteni smo iznutra i razmišljamo samo o sutrašnjoj utakmici."

Keylor Navas
"Vratio se na teren i svaki dan je ve bolje. Ne mogu vam reći kada će ponovno igrati. Već se trenira. Želim Keylora na 150%, a on će biti s nama iz dana u dan."
 
Boriba za La Ligu
"Život se ne radi o uspjesima i neuspjesima. Važno je kako radimo. Ako dajemo sve na terenu, dobit ćemo dobar rezultat. Prolazimo pored Barcelone, svjestan sam toga, ali imamo vremena da ih uhvatimo na tabeli. Možemo bolje i to ćemo pokušati učiniti. Poboljšat ćemo se, to je ono što radimo i igrači su spremni i potpuno usredotočeni."

Objavi komentar

0 Primjedbe