Zinedine Zidane: "Prošli smo ovu fazu, to je ono što smo željeli"

Zinedine Zidane je dao nekoliko izjava nakon utakmice


Nakon prolaska u osminu finala Kupa Kralja, Zidane je otišao do sobe za medije na Santiago Bernabeuu i dao je komentar na utakmicu. Evo što kaže trener "Kraljeva":

 "Najvažnija stvar je da smo prošli. Odradili smo dobar nastup, a igrali smo bolje u drugom u odnosu na prvo poluvrijeme. Ovo je bilo za očekivati. Sretan sam jer ovo nije bilo lako za igrače i prolazak dalje nije bila formalnost. Fuenlabrada je igrala perfektno, posebice u ranim fazama utakmice. Moji igrači su odradili jako dobar posao u drugom dijeli."

 "Mogli smo igrati bolje jer mi smo Real Madrid, no ovdje su igrali igrači koji ne igraju toliko i oni su u ovoj utakmici dobili nešto minuta. Navijači su mogli vidjeti ekipu koja se bori od početka do kraja i neka nova lica u dresu Real Madrida. Ova ekipa nije navikla igrati zajedno. Posebice sam sretan s našim nastupom u drugom dijelu. Igrali smo protiv odlične ekipe, prošli smo u daljnju fazu natjecanja i to je to. Prošli smo dalje, a to je ono što smo tražili."

Povratak igrača
"Sretan sam zbog Garetha, Keylora i Matea jer su jedno vrijeme bili van pogona. Oni su ključni igrači i to što smo ih vidjeli sada spremne za nadolazeće utakmice čini me sretnim. Mislim da je Keylor igrao dobro, a i on je zadovoljan s obavljenim stvarima. Mislim da nije mogao bolje odreagirati kod prvog gola."

 "Achraf je uvijek igrao za Real Madrid i od svojih mlađih godina napredovao je kroz grupe Real Madrida. On je igrač, koji je sposoban za sve. Zbog svega što se događa ne smijemo se zanijeti i moramo biti oprezni s tim jer kada pričate dobro o nekom igraču morate paziti što govorite i morate ostati ponizni. Rekao sam mu da smo nastavi naporno raditi i da je to najteži dio, ostati na ovoj razini i nastaviti napredovati."

Pohvale za Fuenlabradu 
"Oni su zaslužili ovaj rezultat. Imali su dosta prilika i jako su dobra momčad. Mogu lako zaigrati u Segundi jer imaju odličnu ekipu i neke odlične individualce."

Objavi komentar

0 Primjedbe