Zinedine Zidane: "Mi smo na pravom putu, radimo dobre stvari"

Zinedine Zidane je razgovarao s medijima nakon utakmice


Zinedine Zidane razgovarao je s novinarima na stadionu GSP u Nikoziji, analizirajući Real Madridovu izvedbu protiv APOEL-a i činjenici da su se kvalificirali u osminu finala Lige prvaka.

"Mi smo na dobrom putu i igramo dobro. Naša igra je jasno rastuća. Može se reći da smo igrali sa slabijom ekipom, ali to nije istina."

"To je bio veliki susret za nas i važna stvar je da smo prošli dalje. Oni koji igraju manje su dobili nekoliko minuta i to je sjajno. Što se tiče grupe, ne možemo učiniti ništa. Čak i ako pobijedimo našu završnu utakmicu i dalje ćemo ostati na drugom mjestu i moramo nastaviti s tim. Ne bismo trebali biti pesimistični, neće promijeniti stvari. Znam da dugo putujemo kući, možemo se sutra i u četvrtak usredotočiti na subotnju utakmicu u ​​La Ligi." 

Osmina finala
"Igrat ćemo dvije utakmice i pokušati doći do sljedećeg kruga. Naši protivnici znaju da je se teško suočiti s Realom. To se neće promijeniti, ali znamo da će svatko s kojim ćemo se suočiti biti tvrd. Igrat ćemo protiv pobjednika u skupini."

Benzema
"Uvijek razgovaramo sa svim igračima, ne samo s Karimom, nije imao loše vrijeme, jer nije onaj tko mnogo govori, ponekad čuva stvari za sebe, ali to ne utječe na njega. Znao je gdje je u ovom klubu i to je dobro, uvijek tražimo više od igrača, u klub je već 10 godina, a možda uvijek mora dati malo više od ostalih igrača i svjestan je toga."

Hvala za Modrića
"Ne samo da za Luku, oni se svi poboljšavaju, a Luka je danas napravio veličanstvenu izvedbu u smislu pružanja neke ravnoteže, igrajući uz Tonija u sredini i obrambenim igrama, a kada je u posjedu, znamo sve njegove kvalitete."

Ozlijeđeni igrači i Marcelo zamjena
"Bale, Keylor Navas i Kovačić trenirat će s timom u četvrtak. Htio sam da Theo dobije nekoliko minuta utakmice."

Objavi komentar

0 Primjedbe