Zinedine Zidane: "Dobro smo igrali i nedostajao nam je taj ključni pogodak"

Zinedine Zidane govorio je nakon velikog derbija


"Osjećam se loše za igrače jer su zaslužili više od toga", dodao je trener.

Zidane je analizirao derbi u sobi za novinare na Wanda Metropolitanu. Trener bijelih je priznao: "Nedostajao nam je taj ključni gol. Nema krivnje. Igrali smo dobro i zaslužili više. Mi smo na pravom putu, odigrali smo dobru igru. Osjećam se loše sa igračima jer su zaslužili više od toga. Bio je to dobar napor. Bio nam je potreban gol."

"Dobro smo igrali, a neki su igrači doista pojačali. To možete vidjeti za sebe i kao što kažem, zaista nam je potreban gol Ne bismo se trebali smiriti i moramo imati na umu koliko smo dobro odigrali, moramo gledati na ono što smo učinili ispravno. To možemo okrenuti."

La Liga naslovna utrka
"Ne mislim da previše zaostajemo, još ima mnogo do kraja. Ima još puno bodova za igru. Deset je bodova puno, ali to će se promijeniti. Barcelona neće osvajati tri boda u svakoj utakmici i moramo biti tamo čekajući. Ne osjećam se kao da je naslovna utrka gotova. Nastavit ćemo raditi svoj posao, to je nogomet i stvari se brzo mijenjaju. Borit ćemo se do kraja. Kada sam stigao ovamo smo bili 10 boda iza Barcelone i završili samo jedan iza."

Isco
"Izgleda sjajno i mislim da su svi imali dobru utakmicu. Sretan sam sa svima, osobito Iscom." 

Suđenje
"Neću komentirati. On je učinio svoj posao i to je sve što je uradio."

Ramos
"Mislim da je dobio prijelom. On ima rez i mislim da je slomljen nos. Ne znam koliko će dugo biti odsutan."

Objavi komentar

0 Primjedbe