Zinedine Zidane uoči sutrašnje utakmice: "Moramo završiti posao i proći do sljedećeg kruga"

Zinedine Zidane govorio je o sutrašnjoj utakmici Copa del Rey


Zinedine Zidane je razgovarao u sobi za novinare u Real Madridu dan prije utakmice protiv Fuenlabrada (utorak, 21:30 sati).

Trener bijelih je analizirao uzvratnu utakmicu Copa del Reya: "Moramo dovršiti posao, prva utakmica je bila jako dobra, postigli smo dva gola i dobro smo igrali, a ono što želimo i trebamo sutra igrati je dobro, igrati opet kao što smo učinili u Fuenlabradi, završitu posao, pobijediti i proći sljedeći krug."

Poboljšanje u ligi
"Svatko može imati svoje mišljenje i vidjeti ga kako želi. Ne radimo stvari u pravu, naprotiv. Možemo se poboljšati i moramo to učiniti kako bismo smanjili vodstvo na vrhu, ali to je vrlo duga sezona, a vikenud smo se približili, ali to ne znači ništa."

Tehnologija u nogometu
"Španjolski nogomet će odlučiti kada će ga koristiti, promjene tehnologije i poboljšati nogomet, ne želim se uključiti u kontroverze, zainteresiran sam za moj tim i ono što radim. Kao trener i netko tko radi u nogometu. Želim da se nogomet poboljšava, bez sumnje, istina je da se neizvjesnost oduzima, dobit ćemo nešto i istodobno izgubiti druge stvari, ali to je neizbježno, idemo u nešto više tehnoligija i bit će manje kontroverze, o čemu se radi, bit će manje kontroverzi, ali će ukloniti neku spontanost iz nogometa."

Ramos i Kovačić
"Sergio Ramos neće sutra igrati, a Kovačić već neko vrijeme redovito trenira s nama i nadam se da će sutra moći igrati cijelu utakmicu."

Bale
"Ideja je da je sutra dostupan i može igrati. Ne znam točno koliko će dugo igrati. Očito želim vidjeti Garetha, Cristiana Ronalda i Karima Benzema da igraju zajedno jer nisu dugo igrali."

Dolasci tijekom proljeća transfera u januaru/siječnju?
"To bi se moglo dogoditi, jako sam sretan sa svojom ekipom, zato ne želim da netko ode, ali u nogometu se sve može dogoditi. Kad se otvori prijelazni rok, razgovarat ćemo o pokretu. Sigurni smo da nitko ne ide, govorimo u tisku napadača i golmana, znamo da možemo dovoditi igrače, ali u ovom trenutku to ne gledamo."
Ceballos i Lucas Vázquez
"Ceballos neće pustiti glavu, zna da ima sedam veznih igrača, upravo je stigao i radi jako dobro, motiviran, umiješan i trenira vrlo dobro, Lucas je pretrpio teški udarac."

El Clásico
"Sport ujedinjuje ljude i nogomet je najgledaniji i najomiljeniji sport na svijetu, a utakmica između Barcelone i Real Madrida postaje sa nevjerojatnim emocijama na i izvan terena. Lijepo je sudjelovati u trenucima poput toga. Ono što uvijek uzimam iz ovih utakmica je činjenica da će ga svi gledati i to sve govori."

Objavi komentar

0 Primjedbe