Zinedine Zidane: "Bit će to dobra utakmica za sve ljubitelje nogometa"

"Vraćamo se u akciju Lige prvaka i dolazimo protiv vrlo dobrog protivnika koji nas motivira", dodao je trener Real Madrida, Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane govorio o sutrašnjoj utakmici


Zidane je razgovarao u sobi za novinare u Real Madridu dan prije utakmice protiv Tottenhama, što odgovara 3. kolu Lige prvaka (utorak, 20:45 sati). 

Trener se osvrnuo na utakmicu i analizirao pozitivne rezultate na Santiagoe Bernabeu: "To sve dolazi sa napornim radom, uvijek smo uzbuđeni i želimo se dobro natjecati i bili smo ovdje kako bismo postigli takve stvari, oni su dobar protivnik koji nas više motivira."

"To je uvijek test za nas protiv svakog tima, sada imamo dvije utakmice protiv Tottenhama, sutra je prva, obje ekipe imaju isto bodovo, to će biti dobar susret za sve koji vole nogomet i nadamo se da ćemo dobiti tri boda." 

Ramos
"Mogli bismo razgovarati o Sergiju sat vremena, on je naš vođa na i izvan terena, on je naš kapiten, kao igrač ima sve, fenomenalan je, a kao osobu vrlo principijelan. On ima puno važnih osobina koje pomažu drugima, on je vođa kluba, igrao sam s njim godinu dana, uopće nije promijenio, on je još uvijek ovdje i to znači da radi sjajno."
 
Kane
"On je dobar igrač i stvari mu jako dobro idu, bitan je za Tottenhama, dobar je za sve, uvijek razmišlja o golovima, o svemu što radi, pronalazi prostor i brzinu. Tottenham nije samo Kane, dobro ćemo se pripremiti za ovu utakmicu."

Kritike
"Ljudi mogu razgovarati i imati svoje mišljenje, moram raditi svoj posao što je više moguće i ne činiti gluposti, neću ništa izmisliti, pokušavam učiniti sve na najbolji mogući način, ali to neće promijeniti ono što želim učiniti."

Isco
"To je njegov prirodni napredak, već zna da je on važan igrač u ovom klubu. Svaki put kad ima priliku igrati, igra dobro i svakodnevno je bolji, dobra stvar za njega je da može igrati na mnogo mjesta. Očigledno, što je bliže napadačima, to je bolje, ali on također može igrati u sredini, ovisno o tome protiv koga igramo i način na koji se želimo postaviti."

Cristiano
"Vrlo sam sretan zbog njega, puno radi, vrlo je profesionalan i uvijek se želi poboljšati, puno sam poštovao Cristiana, on je primjer za svakoga, dobro je da je postigao gol u ligi, on je već postigao puno golova u Ligi prvaka, želimo mu da bude udoban i da postiže još puno golova."

Keylor
"Dobro je obučen, on je s nama i nema problema, sutra ću vidjeti hoće li igrati."
 
Ozljede
"Ne mogu vam reći datum kojeg će se vratiti, s Daniom moramo pričekati, zaista se radujem što će se vratiti s nama, Mateo treba više vremena, ali je sve bolje. Gareth, ne mogu vam reći hoće li se vratiti na drugoj utakmici, nadam se da će se uskoro vratiti s nama."

Modrić
" Svi znamo Lukine kvalitete, važan je igrač, a kada igra, igra jako dobro, ali kada drugi igraju, oni također dobro rade i pronađu mjesta."

Stanje tima
"Igraju puno utakmica, sezona je jako dugo, tri igrača nedostaju, ali postepeno se stvari vraćaju u normalu. Tijekom sezone uvijek će biti teških vremena, ali u zadnje vrijeme pobjeđujemo i poboljšavamo se. To je dobro za sve." 

Objavi komentar

0 Primjedbe