Florentino Perez spremio trampu vijeka i kreće u London sa ponudom koja se ne odbija

Florentino Perez ima jasan plan, ovo bi čak i on teško mogao da odbije.
Predsjednik Real Madrida pripremio trampu


Real Madrid i Tottenham bi ponovo mogli da sklope veliki posao, kao i 2012. kada je stigao Luka Modrić i godinu kasnije Gareth Bale.

Kako prenose španski mediji, čelnici Real Madrida oduševljeni su Harryjem Kaneom i žele da ga dovede kao novu devetku od narednog ljeta.

Florentino Perez vrlo dobro zna koliko je vlasnik Tottenhama komplikovan i težak za pregovore, pa je najprije pitao za cijenu napadača.

Iz Londona je navodno stigao odgovor da je njegova cijena 200 miliona eura, a onda je uslijedila ponuda trampe koja bi najviše mogla da obraduje trenera Tottenhama.

Navodno, Real Madrid je spreman da uštedi ogroman dio novca i da ponudi Garetha Balea i Borju Mayorala, koji je velika želja menadžera Pochettina.
Harry Kane u Real Madrid umjesto dva igrača

On je prethodna dva ljeta pokušavao da dovede mladog španskog napadača, ali do dogovora nije došlo, a sada bi u razmjenu za Kanea mogao da dobije centarfora i legendu Tottenhama Garetha Balea, koga navijači još uvijek dobro pamte kao jednog od najboljih igrača u historiji kluba.

Ipak, u Realu polako gube strljenje i povjerenje u Balea, tim može da funkcioniše i bez njega, a tu bi u prvi plan od naredne sezone mogao da uskoči Marco Asensio, uz Kanea i Ronalda.

I sam Harry Kane je na neki način namignuo da bi mogao da pređe u Real Madrid, pošto je poslije utakmice u utorak zatražio da mijenja dres sa Cristianom Ronaldom, a nakon toga rekao:

"Tražio sam dres od Ronalda pošto je on moj idol. Njegova karijera je moj uzor", naglasio je Kane.

Inače, Harry Kane je prethodne dvije sezone najbolji strijelac u Premier ligi, a ove je postigao 11 pogodaka na 11 mečeva u svim takmičenjima.

Objavi komentar

0 Primjedbe