Zinedine Zidane uoči utakmice Lige prvaka: "Cristiano je lider ekipe, sretni smo što je se vratio"



Zinedine Zidane razgovarao je s novinarima dan prije nego što će njegova momčad igrati prvu utakmicu Lige prvaka u novoj sezoni protiv APOEL-a na  Santiago Bernabeu.

"Sretni smo što ćemo sutra početi sa Ligom prvaka i želimo osvojiti ovo natjecanje, a da bi to uradili moramo igrati jako u svakoj utakmici, počevši od sutrašnje."

"Jedni smo od favorita i znamo da neće biti lagano, ali spremni smo za novi početak."

"Cristiano Ronaldo je sretan jer će sutra moći raditi ono što voli, a to je igrati nogomet. Sutra će igrati od početka, a u nedjelju će propustiti zadnji utakmicu i nadam se da ćeto biti zadnji put jer nam od pomogne dosta na terenu. Osjeća se sjajno i svi smo u klubu sretni sa njim."

"Ceballos? Njegov dom je Real Madrid i on radi sjajno na treninzima, tek je došao i treba mu vremena. Sezona je tek počela i on će biti važan igrač za moj tim, zadovoljan sam sa svime što vidim od njega svaki dan."

"Možda nam nedostaje još jedan napadač, ali ne možemo sada ništa uraditi do prvog mjeseca. Jedino možemo nastaviti igrati sa ovim napadačima koje imamo, ali naći ćemo rješnje."

Bile su to neke od izjava Zinedinea Zidanea uoči sutrašnje utakmice Lige prvaka protiv Apoela koja se igra na Santiago Bernabeu od 20:45 sati.

Objavi komentar

0 Primjedbe