Real Madrid krenuo sa pobjedom u prvoj utakmici nove sezone Lige prvaka protiv APOEL-a



Aktualni europski prvak Real Madrid krenuo je obranu naslova pobjedom 3-0 protiv APOEL-a. Nažalost, već u 25. minuti utakmice ozlijedio se Mateo Kovačić.

"Kraljevski klub" je poveo u 12. minuti golom Cristiana Ronalda. Nažalost, 13 minuta kasnije zbog ozljede prepone teren je napustio Mateo Kovačić, koji je zajedno s Lukom Modrićem od prve minute startao u španjolskoj momčadi. Kovačić je u suzama napustio teren, a navijači su još neko vrijeme skandirali njegovo ime.

Real je i u nastavku prvog poluvremena dominirao, ali u prvih 45 minuta više nije zatresao mrežu Boya Watermana. Sve dvojbe, ako ih je i bilo, Real je razriješio u 51. minuti Ronaldovim golom iz kaznenog udarca. Do kraja utakmice među strijelce se upisao i Sergio Ramos (62). Modrić je odradio svih 90 minuta.

U drugom susretu iz skupine H Tottenham je u Londonu pobijedio Borussiu Dortmund 3-1. Domaćin je poveo već u 4. minuti golom Heung-Min Sona, no sedam minuta kasnije prekrasnim pogotkom s ruba kaznenog prostora izjednačilo je Borussijino novo pojačanje Ukrajinac Andrij Jarmolenko.

Tottenham je vratio prednost u 15. minuti nakon brze kontre koji je realizirao Harry Kane. Sjajni engleski napadač je u 60. minuti povećao prednost Spursa. U posljednjim trenucima utakmice domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Jan Vertonghen.

Nijemci su nakon utakmice imali velikih prigovora na suđenje jer su im poništena dva gola zbog ofsajda.

Pogledajte golove i najbolje prilike sa utakmice Real Madrid - APOEL.

Objavi komentar

0 Primjedbe