Marco Asensio: "Ponosan sam što ću produžiti ugovor s najvećim klubom na svijetu"

"Prošla godina bila je jako dobra, a cilj mi je osvojiti puno naslova s Realom."
Marco Asensio potpisao novi ugovor do 2023. godine


Nakon što je produžio svoj ugovor s Realom do 2023. godine, Marco Asensio pojavio se u sobi za novinare na Santiagu Bernabéu u pratnji ravnatelja Institucionalnih odnosa Emiliija Butragueñoa.

"Ovo je vrlo važan dan, čast mi je produžiti ugovor s najvećim svjetskim klubom", rekao je mladi Marco Asensio, a zatim je dodao:

"Prošla godina bila je velika godina u kojoj sam se jako razvijao, ove godine smo počeli vrlo dobro, a naš cilj je osvojiti puno naslova u Real Madridu." 

"Za primanje pohvale od Cristiana Ronalda, od igrača poput njega, koji je osvojio sve. Ne mislim o Zlatnoj loptu, ja sam mlad i idem korak po korak."
Marco Asensio i Florentino Perez potpisuju ugovor

Najljepši gol
"Gol u finalu Lige prvaka, to je gol iz snova. Da bi se mogli natjecati u finalu Lige prvaka, pobijediti s Real Madridom i postići nešto nevjerovatno i uzbudljivo."
Rotacije
"Trener već zna kako se mora nositi sa mnom, imam svoje ciljeve, a moj cilj je uvijek igrati. Razumijem da postoje i drugi igrači, moramo podijeliti minute jer smo tim. Zbog toga smo prošle godine osvojili sve titule."

Reprezentacija
"Odlazak s reprezentacijom je prava čast, biti posebno zastupnik moje zemlje u tako važnoj godini, naporno radim da bih mogao otići na Svjetsko prvenstvo."
Obitelj
"Sve je otišlo malo brzo, ali sam uspio to dobro zahvaliti svojoj obitelji koja me podržava u dobrim vremenima i kada je teško. Sve je to zahvaljujući njima."

Idoli
"Moj idol bio je Zidane, sadašnji moj trener. Svakodnevno me iznenadi Cristiano Ronaldo zbog ambicije jer uvijek želipobijediti. To se prenosi na suigrače."