Zinedine Zidane: "Španjolski Super Kup je izvanredan"

"Naš je cilj dati najviše, krenuti u Barcelonu i pobijediti", izjavio je Zinedine Zidane.

Zinedine Zidane je dao nekoliko izjava uoči sutrašnjeg El Clasica

Zinedine Zidane razgovarao je s novinarima o Real Madridu. Trener bijelih govorio je o španjolskom Super kupu i prvoj utakmici: "To je posebno jer je to još jedan trofej. Znamo da je igranje protiv Barcelone posebno. Igramo protiv našeg najjačeg suparnika, ali za mene to ne mijenja stvari. Mi smo u savršenom obliku i fizički i mentalno. Svatko želi igrati i ja ću odluku da napravim."

"Oni su napravili promjene, ali Barcelona je još uvijek Barcelona, ​​oni nisu slabiji od strana na kojima sam se suočavao, znamo o njihovom stilu igre, ako idemo u utakmicu s njima, misleći da će to biti lako, onda smo jako pogrijšili. Dvije utakmice, jedna u Barceloni, a druga u Madridu. Tako ide i po mom mišljenju bi se trebalo igrati samo jednom."

Cristiano Ronaldo
"On je spreman i dobro radi. Bio je na odmoru i bio s nama 5 ili 6 dana, ali je puno trenirao na odmoru i spreman je."

"Nemam klauzulu za raskid ugovora. Ja sam ovdje uživajući svaki dan. Moj odnos s Realom ne ovisi o ugovorima ili novcu. Sretan sam s vjerom koju mi ​​je klub pokazao i zadovoljan sam radom koje su mi igrači stavili. Mogu se prijaviti već 20 godina, ali znam gdje sam i što su mi ciljevi. Tko zna, možda u roku od godinu dana neću biti ovdje i to je to. Ja stvarno uživam u poslu ovdje."

Ciljevi
"Uvijek će biti uspona i padova, ali u tako lijepom trenutku uživamo. Možemo postići stvari kao jedinstvenu grupu, radeći zajedno . Ovdje sam želio osvojiti svaku utakmicu ​​i svaki naslov. Pokušavam donijeti nešto novo u tim, dobro radimo, ali znam gdje sam. Znam svoje svakodnevne zadatke. Sutra idemo u borbu za još jedan trofej i moramo dati sve što je moguće. Pokušat ćemo pobijediti, a zatim razmisliti o uzvratnoj utakmici. Imam sreću da imam ekipu ovog kalibra, oni su stvarno izvanredn."

Isco
"On je više nego kompatibilan s BBC-om, ali moram nadzirati sve ovo. Mogu učiniti mnogo različitih stvari i nemam prava ograničenja. Vidjet ćemo što se događa."

Casemiro
"Naporno radi kao i ostali u smislu naprijed. Sretan sam što je postigao golove u posljednja dva finala, ali to nije njegova glavna uloga u timu. Ključna stvar je da se usredotočuje na svoje dužnosti."

Je li momčad potvrđena? 
"Svašta se može dogoditi. ali sretna sam sa ekipom i ne želim ništa promijeniti".