Zidane: "Moramo odigrati vrlo dobro na Santiago Bernabeu kako bismo osvojili Superkup"

"Barcelona vam može izazvati probleme u bilo koje vrijeme", izjavio je Zidane.

Zinedine Zidane je razgovarao sa novinarima o sutrašnjoj utakmici

Zinedine Zidane pojavio se u sobi za novinare u Real Madridu. Trener bijelih je analizirao uzvratnu utakmicu španjolskog Superkupa: "Sve je moguće, u nogometu ništa nije sigurno, morat ćemo igrati vrlo dobro, jer vam Barcelona može izazvati probleme u bilo kojem trenutku. Tako da ćemo morati dobro igrati, dobro smo bili u prvoj utakmici, ali sve do kraja moramo."

"Ne znam kako će zamijeniti Neymara, ali nisam baš zainteresiran za to jer se ja usredotočim samo na moj tim. Nemamo puno vremena za razmišljanje o drugim timovima. Samo razmišljam o sutrašnjoj utakmici protiv teškog protivnika, oni su tim s puno ponosa i oni će doći ovamo želeći okrenuti igru ​​u njihovu korist. Moramo biti spremni. Tim koji igra pokušat će igrati na najbolji mogući način, nemam nikakve sumnje o tome. 

Nećemo dopustiti da padnemo jer očekujemo tešku igru, težu nego prvu utakmicu. Pohvala za Asensio?
"Radi jako dobro, kao i cijela grupa. Svi želimo dobro raditi. Imat ćemo mnogo različitih igara i doći će protiv različitih timova tijekom cijele godine. Pripremamo se tako da, kada igrač igra, dobro radi."

Cristiano Ronaldo?
"Jako sam uzrujan. Ne želim se miješati u posao sudaca, ali kada se pogleda što se dogodilo i shvati da Cristiano neće igrati pet utakmica, tu nešto nije u redu. Pet utakmica je puno."

Ponosan na svoju momčad?
"Trener očekuje da će njegov tim biti u pravu kada počinju službene utakmice, pripremili smo se za to, igrali smo vrlo dobro i osvojili pokazujući našu osobnost. Na turneji? Ponovno sam sretan zbog onoga što smo do sada učinili, ali to je duga sezona i još uvijek moramo naporno raditi. Idemo svaki dan jako. Vrlo sam sretan sa svojom ekipom i svim igračima."