Zidane: "Dobro smo radili i nadamo se dobroj igri"

"Nije ostalo još dugo vremena  do prve službene utakmice i mislim da ćemo se dobro uklopiti", rekao je trener bijelih Zinedine Zidane.

Zinedien Zidane je govorio o prijateljskoj utakmici protiv MLS All Starsa


Zinedine Zidane razgovarao je s medijima nakon treninga na terenskom terenu dan prije utakmice protiv  MLS All-Star tima (četvrtak, 03:00 sata). 

Trener je govorio o igri: "Nadamo se da ćemo igrati dobro i pobijediti u utakmici, ali najvažnije je završiti zadnju utakmicu, dobro smo radili i nisu pokupili bilo kakve ozljede. Nije ostalo još puno do prve službene utakmice koja se igra 8. augusta/kolovoza, a nakon ove četiri utakmice bit ćemo u dobroj formi. Najvažnija stvar je dobro završiti, a onda se vratiti kući."

"Fizički tim izgleda dobro za mene, naporno smo radili, kao i prošle godine, nisam zadovoljan rezultatima, ali utakmicama je bilo vrlo dobro stvari i nekih ne tako dobro stvari."

Karijera kao trener
"Strastven sam, uvijek sam volio biti na nogometnom igralištu kao igrač i trener. Dan kad vidim da nisam sretan, promijenit ću se. Ali trenutno mi se sviđa ono što radim i sretan sam. Ja sam u najboljem klubu na svijetu i pišem svoju povijest kao igrač i sada kao trener." 

MLS All-Stars
"Ne znamo kako će igrati, ali znamo kako mi igramo. To je vrlo dobar tim i to će biti zanimljivo. Veselimo se dobroj utakmici za sve i za obožavatelje."

"Chicago je vrlo lijep grad, nije prvi put da sam bio ovdje, to je šarmantni grad i imamo podršku navijača, nemaju priliku vidjeti Real Madrid normalno, sutra želimo igrati dobro."

Bale
"Izgleda mi dobro, malo po malo, imao je dugu ozljedu, pred sezonu je jako dobar od početka."