Real Madrid tek nakon penala bolji od selekcije MLS All Starsa

Kod penala jedan je skinuo Zidaneov sin Luca, drugi je promašio Dos Santos. Kod Reala zabila četvorica, među njima i Mateo Kovačić.

Real Madrid je odigrao prijateljsku utakmicu protiv MLS-a


Nogometaši Reala tek su nakon jedanaesteraca s 4:2 pobijedili selekciju MLS-a u posljednjoj pripremnoj utakmici na američkoj turneji.

Los Blancosi su poveli u 59. minuti kada je Dani Ceballos odlično pronašao Borju Mayorala, koji udarcem s 14 metara donosi vodstvo od 1:0. Ali, selekcija MLS-a izjednačila je u 89. minuti kada se u gužvi nakon kornera najbolje snašao Dwyer.

Odluke je pala nakon jedanaestercima gdje je udarac Dwyera obranio Zidaneov sin Luca, dok je Dos Santos pogodio okvir gola. Promašaji su se dogodili u prve dvije serije, dok su kod Reala bila sigurna sva četiri izvođača, Benzema, Bale, Kovačić, Marcelo.

Inače, Zidane je dosta promijenio momčad u odnosu na ostale prijateljske utakmice, pa je priliku od prve minute dobila čak sedam Španjolaca, većinom mladih nada Reala predvođenih kapitenom Ramosom. U nastavku smo na terenu vidjeli igrače koji su igrali veći dio utakmica, pa tako i Kovačića od 61. minute, a zanimljivo Luka Modrić ostao je na klupi cijelu utakmicu.

Za MLS selekciju su između ostalih zaigrali su neki od najpoznatijih nogometaša Schweinsteiger, Kaka, David Villa, Tim Howard, Giovinco...