Zidane: "Nismo igrali loše, ali je bio loš rezultat"

"Manchester City je bio malo bolji u važnim trenucima", rekao je trener. 

Pep Guardiola i Zinedine Zidane nakon prijatelsjke utakmice između Reala i Cityja

Zinedine Zidane razgovarao je s medijima na Memorial Coliseumu u Los Angelesu nakon utakmice protiv Manchester Cityja: "Očigledno nisam sretan zbog poraza, nismo imali lošu igru, ali to je loš rezultat. U fazi pripreme, to je druga igra, nema potrebe da nastavimo govoriti o onome što se dogodilo, izgubili smo i to je to bilo malo nadmoćnije u važnim trenucima.

"Sada je vrijeme za odmor, imamo još jednu igru ​​u subotu i želimo imati bolju utakmicu. Dobra stvar je da su svi igrali, igrači koji su se upravo pridružili odigrali su pola sata i učinili to dobro. Ne volim izgubiti,  malo smo podbacili."

"Nadajmo se da će svi članovi BBC-a ostati ovdje, želim da BBC ostane, to je isto za sve igrače koji su ovdje", rekao je Zinedine Zidane.

Keylor Navas
"Oduvijek želi dobro obavljati i napraviti dobar posao, a tijekom karijere igrača uvijek će biti teških trenutaka, svi su to doživjeli. Dobra stvar za Keylora je da nikad ne odustaje i uvijek želi izvesti najbolje, on je u dobrom stanju prije početka sezone."

Borba sa Guardiolom
"To je momčad koja je podupirala svoje redove i to pokazuje, oni su dobri i imali su neke dobre trenutke, naš je intenzitet pao malo, a igra je izronila kao što je se učinilo. Loše izvedbe i učinili smo neke dobre stvari. Imali smo šanse."

Izgubili smo igru ​​i sada se moramo usredotočiti na sljedeću i stvoriti bolji prikaz. Mbappe?
" Ja sam trener ovdje i morat ćete nekog drugog pitati o tome. Radimo na stvarima i vidjet ćemo što se događa. Imamo igrače koji su ovdje i morat ćemo vidjeti što se događa."