La Gazzeta dello Sport: AC Milan je spreman platiti 70 miliona eura za igrača Reala

Taman kada se činilo da su u Milanu napravili fantastičan posao u ljetnom prelaznom roku pojavila se vijest od koje će zastati dah.

AC Milan nudi ogroman novac za igrača Real Madrida

Fudbalski klub Milan riješio je da se vrati na staze stare slave pa je u tu svrhu već potrošio preko 200 miliona eura na nova pojačanja.

Zvučna imena stigla su od početka prelaznog roka na San Siro, ali izgleda da je poslastica ostavljena za kraj jer najugledniji mediji širom Evrope i svijeta prenose vijest o ponudi koju Milan šalje za napadača Real Madrida.

Dugo je Alvaro Morata (24) pominjao se kao potencijalno pojačanje Manchester Uniteda i Chelsea, ali se pričalo da je i Milan zainteresovan, što potvrđuju najnovije informacije.

La Gazzeta dello Sport piše da je Milan spreman da plati 70 miliona eura za Alvara Moratu, a samom igraču će biti ponuđena godišnja plata od 10 miliona eura!

Ukoliko Real i Morata prihvate ponudu, španski napadač bi postao ubjedljivo najplaćeniji igrač u ligi, premda se spekuliše da će i Leonardo Bonucci sa bonusima dobitvati 10 miliona eura po sezoni.

Bude li klub sa San Sira realizovao ovaj transfer, šanse da na kraju sezone koja slijedi završe na prvom mjestu u Seriji A postale bi mnogo veće.