"Za mene ne postoji Cristiano Ronaldo, on je sveznalica"

Portugal će polufinalnu utakmicu Kupa konfederacija odigrati protiv Čilea u srijedu.

Čileanac kaže da ne postoji za njeg Cristiano Ronaldo

Srijeda je dan kada će se igrati polufinale Kupa konfederacija između Portugala i Čilea.

Cristiano Ronaldo se našao na meti Artura Vidala koji nije uopće impresioniran napadačem Real Madrida i njegovim uspjesima na terenu koje ostvaruje.

Unatoč optužbama na utaju poreza, Ronaldo se nije dao smesti pa je nastavio ono što je radio i u dresu kraljevskog kluba, zabijati pogotke.

Arturo Vidal je ovom izjavom dokazao da mrzi Ronalda

No, čileanski veznjak koji igra za Bayern Munchen je ipak na svoj način opisao Portugalca.

"On je sveznalica. Za mene on ne postoji. Već sam rekao svojem suigraču iz Bayerna Kimmichu da ćemo se sresti u finalu", priznao je Arturo Vidal.

U drugom polufinalu koje se igra u četvrtak sastaju se Njemačka i Meksiko, a veliki bi problem za Meksikance bio izostanak Javiera Hernandeza koji pati od zamora mišića te je sam danas trenirao u nadi da će se lakše oporaviti za dvoboj protiv momčadi Joachima Lowa.

"Igrao je dosta utakmica, puno minuta, mnogo je trenirao. Mora se odmoriti, ništa posebno," rekao je Jonathan dos Santos.

Mekisko je već bez Carlosa Salceda koji je ozljedio rame protiv Novog Zelanda, a zbog žutih kartona u četvrtak neće igrati ni Andres Guardado.

Cristiano će imati priliku u srijedu da pokaže ko je glavni

Ronaldu se sigurno neće dopasti riječi Vidala i ima priliku da na terenu pokaže koliko vrijedi i zašto je najbolji na svijetu već dvije sezone zaredom.

Cristiano Ronaldo će pokazati sve na terenu protiv nekulturnog Artura Vidala.