Real Madrid će pokušati da pokvari plan Barceloni i da najvećem rivalu na genijalan način preotme najveću želju ovog ljeta.

Florentino Perez kvari posao Barceloni

Španski mediji tvrde kako Real Madrid planira da pusti Garetha Balea u redove PSG-a, ali to nije sve, oni zauzvrat žele njihovog igrača veznog reda.

Radi se o Marco Verrattiju koji ima 24 godine i kojeg su već mnogi preselili u Barcelonu.

Florentino Perez je odlično smislio, a ponuda ovako ide: Gareth Bale može da ide u PSG, ali da daju Marca Verratija i plus 60 miliona eura.

Real Madrid želi Marca Verrattija

Na ovakav način, predsjednik Real Madrida bi samo pokvario posao Barceloni, a uz to bi dobio odlično pojačanje u veznom redu i zaradio bi ogroman novac.

PSG vjerovatno neće pristati da doda još 60 miliona eura, ali izgleda da bi klub sa Parka prinčeva prije pregovarao sa Real Madridom nego s Barcelonom, jer im nude Garetha Balea.

Real Madrid nudi Garetha Balea, a zauzvrat želi Marca Verrattija i 60 miliona eura

Da vas podsjetimo da Marco Verratti želi napustiti PSG, a njegova želja je da igra pored Messija u Barceloni, ali nije loše da ima i Cristiana Ronalda za saigrača u Real Madridu.

Marco Verratti bi mogao da se bori u dresu Reala za sve moguće trofeje. Djeluje da se sve vraća na početak kada je u pitanju igrač PSG-a.