"Bayern je vrlo opasna ekipa, nikad se ne predaju"

"Sutra ćemo trebati podršku naših navijača jer još ništa nije gotovo. Jedva čekamo utakmicu i znamo šta trebamo raditi. Moramo poštovati našeg protivnika, Bayern je sjajan tim sa sjajnim igračima."


"Trener radi svoj posao odlično, znamo da će to biti vrlo teška utakmica i moramo ostati usredotočeni i igrati našom igrom. Vrlo smo spremni igrati i jasno nam je što ćemo raditi sutra, pokušat ćemo pobijediti."

Ramos, Kroos i Modrić blizu suspenzija
"Oni su važni igrači, ali imamo veliku momčad i svatko može igrati dobro."

Pohvala za Xabi Alonsa
"On je igrač s ogromnom kvalitetom i glavni je na sredini terena, puno sam naučio od njega. Nadam se da neće odigrati dobru utakmicu protiv nas, jer želimo pobjediti."

Lewandowski
"On je vrlo dobar igrač, Bayern ima veliku momčad, poput nas, i sigurno će biti sjajna utakmica."

Usporedba s Mauro Silvom
"On je igrač koji je napravio povijest u nogometu i osjeća se sretnim, ali želim puno rasti u nogometu i još nisam učinio ništa."

Sigurnost u nogometu
"Mi smo tako usredotočeni na igru ​. Imamo izuzetan sigurnosni sustav s vrlo dobrim profesionalcima. Usredotočeni smo na igru ​​i što ćemo raditi na terenu."

"Zidane nas je pripremio za sutrašnju utakmicu, moramo biti jako fokusirani. Trener radi fenomenalan posao ove sezone. Moja pozicija na terenu? Nije važno hoću li igrati u vezi ili ću biti stoper jer ću uvijek davati sve od sebe za Real Madrid", dao je nekoliko izjava Casemiro uoči sutrašnje utakmice sa Bayernom u Ligi prvaka.

Objavi komentar

0 Primjedbe