Chelsea će na ljeto po Moratu, ali neće biti jednostavno...


Conte je pokušao dovesti Moratu u Juventus, ali je ubrzo preuzeo kormilo talijanske reprezentacije, a transfer je kompletirao njegov nasljednik Allegri

Nakon mirnog siječanjskog prijelaznog roka, Chelsea na ljeto planira osnažiti napad, a glavna meta Antonija Contea je Alvaro Morata. Chelseajev trener je i ljetos, a i ove zime zvao španjolskog napadača i jasno mu je dao do znanja koliko cijeni njegove kvalitete.

Iako je Morata sretan u Realu i odlučan u namjeri da se dokaže u konkurenciji Karima Benzeme, Cristiana Ronalda i Garetha Balea, Conte računa da će frustracije zbog manjka minuta s vremenom rasti kod mladog napadača i želi osigurati da Chelsea u tom trenutku bude njegov prvi izbor.

Conte je pokušao dovesti Moratu u Juventus kada je trenirao staru damu, ali je ubrzo preuzeo kormilo talijanske reprezentacije, a transfer je kompletirao njegov nasljednik Massimiliano Allegri.

Chelsea je ljetos doveo Michyja Batshuayija, ali se mladi Belgijac nije izborio za mjesto u prvoj postavi. Diego Costa je najbolji napadač prvenstva, ali se klub s njim još uvijek nije dogovorio oko novog ugovora.

Objavi komentar

0 Primjedbe