Teško da će se to dogoditi, ali i dalje se priča o povratku Morate. Alvaro Morata je navodno nezadovoljan u Realu, nije nemoguće da se vrati u Juventus, Corriere dello Sport piše da je često na vezi sa prijateljima iz kluba, a transfer bi navodno mogao da bude na programu narednog ljeta, kada će Mario Mandžukić napustiti Torino.

Podsjetimo, Real ga je prodao Juventusu za 20 miliona eura, a onda nakon dvije godine aktivirao klauzulu i vratio ga u Španiju za 30 miliona eura. Mogli su da ga preprodaju, ali odlučili su da ostane u klubu. Španac se bori za mjesto sa Benzemom, nije standardan, ali nije bio ni u Juventusu.

Svejedno, šapuće se da smatra da je pogriješio što je otišao iz kluba, mada je teško zamisliti situaciju u kojoj ga Real ponovo prodaje Italijanima. Ona postoji, da bude dio paketa za Dybalu koji je prva velika meta Reala u budućnosti, ali Juventus sigurno neće prodavati Argentinca.

On potpisuje novi ugovor do 2021. godine, zarađivaće 6 miliona po sezoni, koliko i Higuain, a neće biti klauzule o otkupu ugovora. U ovom trenutku Dybala za Juventus nema cijenu, mada se isto pričalo i za Pogbu.